2777
2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 52 پست
خوش بحالتون میشه بگید از چ زمانی شروع کزدین؟ چ سالی قبول شدین؟

من ۵بار کنکور دادم و سال پنجم قبول شدم

خیلی بالا پایین داشتم تا قبول بشم

واسه همین بهت میگم از تایم باقی مونده نهایت استفاده رو ببر و کاری به حرف بقیه و تاییدشون نداشته باش

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قربونت عزیزم زنده باشی ،فقط الان بیخیال نشی بزاری تا دی خودت هرچی میتونی بخون یا همون طبق بودج ...

چشم حتما 

ن میخوام شیمی دهم و با ۲ فصل یازدهم بخونم با فیزیک دهم و دوفصل دوازدهم و زیستم نمیدونم واقعا ریاصیم تایع ومشتق تا دی بخونم بنطرتون خوبه روزی چند ساعت بخونم؟

من ۵بار کنکور دادم و سال پنجم قبول شدم خیلی بالا پایین داشتم تا قبول بشم واسه همین بهت میگم از تای ...

ینی ۵ سال بکوب خوندین؟؟

یا سال اخر خوندین میشه بگین از کی شروع گزدین روش خوندن درساتونم میگین ببخشیدا 

سال چندمی عزیزم واینکه چی موثربود توقبولیت

من سال سوم هستم .دوره فیزیوپات

ببینید اگه بخوام داخل یه جمله بگم اینه که بی نهایت تشنه ی هدفت که باشی، هیچ چیزی نمیتونه متوقفت کنه. خیلی از قسمتای زندگیمون دست خودمون نیست ولی وقتی از این به بعدش دست خودمونه و با چند ساعت درس خوندن میتونیم داخل موقعیت بهتری باشیم،چرا از خودمون دریغش کنیم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

من سال سوم هستم .دوره فیزیوپات ببینید اگه بخوام داخل یه جمله بگم اینه که بی نهایت تشنه ی هدفت که با ...

این حس ناامیدی و ترس نمیدارم میترسم برم رتیم مثل پارسال بشه افتصاح شد رتیم خیلی افتضاح 😣😣😣

پسر خواهرم کلاس نهم هست  از الان داره فن تست زنی میره به نظرتون زود نیست؟ درسشم عالیه  ...

هر چیزی زمان خودش رو داره

با توجه به شناختی که ازش دارید، اگه میدونید ممکنه خسته بشه بهش بگید زیاد به خودش فشار وارد نکنه که خدای نکرده سال آخر کم نیاره

ولی از دهم قوی شروع کنه میتونه رتبه ی خیلی خوبی بیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم حتما  ن میخوام شیمی دهم و با ۲ فصل یازدهم بخونم با فیزیک دهم و دوفصل دوازدهم و زیستم نمیدو ...

چون مدرسه واینا نداری ،از روزی ۶:۳۰ کف کفش شروع کن هر روز ۵ دقیقه حداقل بیشتر بخون که تا دی که ۸ ساعت حداقل بخونی ،اینکه میگم هشت ساعت یعنی کفش انقدر باشه واز ۸ ساعت بخونی تا بالا

بعد دی کف ساعت مطالعه رو بزار ۱۰ که به پزشکی برسی انشالله 

شایدم اولش برات سخت باشه بگیی اووووه ۱۰ ساعت ولی خدا شاهده عادت که به درس خوندن کردی میشینی پای درس یهو سرت بلند میکنی تا سه چهار ساعت رفته وخودت نفهمیدی

اگر حس میکنی هم بیشتر میتونی بخونی از ۷:۳۰ شروع کن ،بستگی به خودت داره یا فکر میکنی برات سخته از ساعت پایین تر بخون 

من ۵بار کنکور دادم و سال پنجم قبول شدم خیلی بالا پایین داشتم تا قبول بشم واسه همین بهت میگم از تای ...

نه هر سالم خیلی متفاوت بود

سال دوم رفتم پرستاری اما سال بعدش انصراف دادم

خیلی آزمون و خطا داشتم و سال آخر قلق اومد دستم

هرکدوم از درسا فرق میکنه و طولانیه توضیحاتش🙁

داخل اینترنت سرچ بزن کامل برات میاره واسه هر درس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این حس ناامیدی و ترس نمیدارم میترسم برم رتیم مثل پارسال بشه افتصاح شد رتیم خیلی افتضاح 😣😣😣

اگه همون کارای پارسال رو انجام بدی مطمئنا همون نتیجه افتضاح رو میبینی

تو که نمیخوای دوباره پارسال تکرار بشه؟  پس باید مثل پارسالت نباشی

تغییر کن خب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون مدرسه واینا نداری ،از روزی ۶:۳۰ کف کفش شروع کن هر روز ۵ دقیقه حداقل بیشتر بخون که تا دی که ۸ ساع ...

ایشالا بنطرتون برای شیمی و فیزیک و ریاصی چطوری یخونم میترسم از اینا میترسم خیلی تو کنکوز سخت یاشن

ایشالا بنطرتون برای شیمی و فیزیک و ریاصی چطوری یخونم میترسم از اینا میترسم خیلی تو کنکوز سخت یاشن

نه بخدا اگه بخونی اصلا سخت نیست ،فقط تست زیاد وبزن وتمرین کن 

راجب خودنش من خیلی کمکت نمیتونم کنم بعضیا با فیلم خوب یاد میگیرن بعضیا خود خوانن خودشون بهتر یاد میگیرن باید خودت نگا کنی بینم چ جوری هستی ممکنه من بهت بگم برو این کارو کن ولی جواب نده برات وپشیمون بشی ،خلاصه هرکسی یه روشی براش بهتره سعی کن خودت سریع تا دی قلقش دستت بیاد،روش های تستی وحفظی درس ها هم سرچ کن نظرات مختلفی در باره افراد رتبه بر تر کنکور نوشتن