2777
2789
عنوان

پزشکی

421 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها خوبین ی سوال داشتم من پایم صفر نیست پارسال یچیزایی خوندم ولی فیزیکم صفره از الان شروع کنم برای کنکور تیر بنظرتون میتونم پزشکی قبول شم؟

کسی تو اطرافیانشون دیده سال سومیه ک میخوام کنکور بدم خیلی بی انگیزم😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم چرا قبول نشی ، سعی کن کمتر با گوشی باشی  خوابت درست باشه نوسانی درس نخون تحلیل از ...

ازمون نمیدم هرهفته میخوام خودم بزنم اخه برنامم بااونا یکی نیست

آره میتونی 

اگه واقعا از وقت باقی مونده استفاده کنی و دیگه هم دنبال تایید دیگران نباشی

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

برنامه قلم چی از بعد دی هم قسمت اختیاریش جوری هست که میتونه تمام بودجه رو پوشش بده نمیدونم متوجه نظو ...

یعنی بعد دی از اول درسارو شروع میکنه؟؟ منم‌یمتونم بااون پیش برم بنطرتون؟

شما دانشجوی پزشکین؟

آره عزیزم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

بخون حتما میتونی تا تیرماه وقت زیاده اما همین امشب برنامه بنویس و شروع کن 

تجربی رشته خوب زیاد داره 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
خداکنه مرسی من واقعاارزوم قبولی پزشکی 😣

پس تلاش کن براش ایشالله میشه 

تا میتونی بخون تا تیر

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
2790
2778
2791
2779
2792