2777
2789

الان سه روزه خریدم از فروشنده پرسیدم گفت باید بیارینش بیرون منم الان اوردمش بیرون ولی دستمو محکم گاز گرفت جوری که خون اومد طبیعیه اینا ؟یا باید بزارم تو حال خودش بهش گفتم بزارم تو حال خودش گفت اگر میخوای وحشی باشه بزار تو حال خودش باشه  به نظرتون ادامه بدم ؟

درو باز کن میاد بیرون خودش. دستتو نبر سمتش هنوز اولشه میترسه ازتون 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
درو باز کن میاد بیرون خودش. دستتو نبر سمتش هنوز اولشه میترسه ازتون 

نه خودم اوردمش بیرون درو باز بزارم ؟ من خودم میارمش بیرون تو خونه آزاد میژلرمش پس بزارم خودش بیاد بیرون آره ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خودم اوردمش بیرون درو باز بزارم ؟ من خودم میارمش بیرون تو خونه آزاد میژلرمش پس بزارم خودش ب ...

اره عزیزم .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
در قفس و باز کن میاد خودش هرچند واسه ما در هم باز میذارم نمیان بیرون 

برا ما انگار تو خونه نیس کلا اومده بیرون چسبیده به قاب عکس🤣🤣🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برا ما انگار تو خونه نیس کلا اومده بیرون چسبیده به قاب عکس🤣🤣🤣

واسه مام بیان بیرون فقط میرن میشینن رو تابلو فرش

ولی چندروزه در هم باز میذارم اصلا دوس ندارن بیان بیرون

عزیزم

هر‌موجودی وارد جای جدید میشن عکش العمل نشون میده باید محبت کنی بهش.

با شامپو نشورش لطفا.

رو سفره غذا نخوره و‌نیارتش.

سمت اشپزخونه نره ک بسوزه. 

تو قفسش وسیله بازی بزار.کف دریا بزاراز عطاری بگیر برای نوکش خوبه و کلسیم داره.

چیزای ابپز و‌بدون‌نمک 

ماکارونی هویج لبو لیمو ذرت انار تخمه .کنجدسیب گردو دوس داره.نسوزیونیش... 

اون فروشنده اگر بلد بود بهت نمیگف بیارش بیرون.

باید بژاری عادت کنه به محیط بعد.

روزای اول باهاش حرف بزن زیاد.بعد یواش یواش سرشو‌میاره جلو ک نازش کنی.

گناه داره بچم 

شبا هم یه‌پارچه بزار رو سرش.

لطفا تو محیط سرد نگهش نداره.تمیزیشم رعایت کن.تو تابستون میتونی براش اب بژاری اب بازی کنه.

طوطی#  

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
عزیزم هر‌موجودی وارد جای جدید میشن عکش العمل نشون میده باید محبت کنی بهش. با شامپو نشورش لطفا. رو ...

انار هم دوس دارن؟

دون کنم بذارم؟

گردو هم کوچیک کوچیک کنم بذارم؟

واسه من عاشق جعفرین

انار هم دوس دارن؟ دون کنم بذارم؟ گردو هم کوچیک کوچیک کنم بذارم؟ واسه من عاشق جعفرین

نه خودش دون‌میکنه. ولی دون کنین بهتر. یروز بدین اگر واکنش نشون داد ندین بهش.گردو هم من با پوست میزاشتم یراش. 

اگر بچه اس ک جدا کنین براش 

اگر بزرگ ک نه نمیخاد 

عزیزم هر‌موجودی وارد جای جدید میشن عکش العمل نشون میده باید محبت کنی بهش. با شامپو نشورش لطفا. رو ...

پس دیگ به زور نیارمس بیرون می‌تونه دوباره بهم اعتماد کنه ؟ چند وقت تلاشی نکنم ؟

پس دیگ به زور نیارمس بیرون می‌تونه دوباره بهم اعتماد کنه ؟ چند وقت تلاشی نکنم (

اره عزیزم. ببین من برای پرنده‌ام ارزش قایل میشدم .

شده بود ده‌مین یه ظرف غذاش‌ تو دستم‌بود تا بیاد بخوره.‌من الان ندارمش چهارسال پیش داشتم از کوچیکی گرفتم بزرگش کردم‌.فقطم‌با داداشم‌خوب بود. نه‌بزور نیارش .بزار خودش مشتاق صدات بشه بیاد.

انقد اینا مهربوننن از در میای داخل صداش میکردم خودش درو باز میکرد پر میزد از اتاق بالا میپرید میومد روو شونه ام.‌

برای داداشم له له‌میزد . ازبس ماساژش میداد 

طوطی#