بچه ها یکی طلا های عروسمون دزدیده تو یه روستاست خونشون کلا دوربین و اینا هم ندارن اونجا چحوری میشه دزده رو پیدا کرد؟ باورتون میشه اومده در صندوق با اینکه قفل بوده کوب زده بودن رو باز کرده برده
بی پناهی یعنی ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....
جایی تو جمعی شاید طلاشو نشون داده و اگه بجز صندوق جایی دیگه دزدی نکرده باشن ممکنه دزد کسی باشه که به خونشون رفت و آمد داشته، یعنی جای طلاها رو میدونسته، و میدونسته که خونه کی خالیه.
آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
آخه کی میتونه باشه؟ چ دشمنی با ما داره وااییی دارم دیووونه میشم
برای چی اینقدر کم صبر و تحملی. آروم باش نیرو انتظامی میاد و میدونه چه جوری دزد رو بگیره، بی قراری تو مشکلی حل نمیکنه.
آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
آخه کی میتونه باشه؟ چ دشمنی با ما داره وااییی دارم دیووونه میشم
بخدا ربطی ب دشمنی نداره خالم اینا وضعشون توپه خداروشکر یه دختر دایی دارن خیلی وضعشون خوب نیس برای کار خونه اینا اورده بود پیش خودش دختره جعبه طلاهارو تو کشو دیده بود گفته بود جاش امن نیست بزار یجای بهتر خالمم که زیاد جدی نگرفته بود تقریبا ۷ روز بعد میره پشت بوم لباس پهن کنه میبینه پنجره شکسته میره سراغ طلا ها میبینه نیستن اصلاااا متوجه م نشده بود دزد اومده خانمه اومده بود فقط اونو برداشته بود رفته بود چون فامیلیم بود نتونستن ب روش بیارن
خونه خالی نبوده اینا خاب بودن صندوقش تو یه اتاق دیگه بودش ک درشم قفل نبود منظورم در اتاقه
باید انگشت نگاری کنن، اونجوری بهتر میشه به پاسخ رسید.