2777
2789
عنوان

بچه ها دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 24 پست
نچ نچ نچ خدا ازشون نگژره

از صبخ ده بار نفرین کردم ک اون پول بشه پول مراسم ختم و کفنش

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوریی میتوننن پیداش کنن راهی داره یا نه لطفااا جواب دید

کلی راه هست از سوال گرفته و جستجو  از افراد سابقه دار و اثر انگشت و......

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
کلی راه هست از سوال گرفته و جستجو  از افراد سابقه دار و اثر انگشت و......

ممنونم واقعا  .  انشالله پیدا شه 

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟  چجوری انگشت نگاری میکنن؟ چجوری پیداش میکنن؟  

اونها از افراد سوال میکنن و تو بینشون دنبال مظنون میگردن. آلبوم افراد مجرم رو دارند. اثر انگشت از افراد مظنون یا... میگیرن کلی راه دارن

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
اونها از افراد سوال میکنن و تو بینشون دنبال مظنون میگردن. آلبوم افراد مجرم رو دارند. اثر انگشت از اف ...

مرسی واقعا ❤

ممنونم واقعا  .  انشالله پیدا شه

ان شاء الله

مرسی واقعا ❤

موفق باشید