بچه ها یکی طلا های عروسمون دزدیده تو یه روستاست خونشون کلا دوربین و اینا هم ندارن اونجا چحوری میشه دزده رو پیدا کرد؟ باورتون میشه اومده در صندوق با اینکه قفل بوده کوب زده بودن رو باز کرده برده
بی پناهی یعنی ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....
چجوریی میتوننن پیداش کنن راهی داره یا نه لطفااا جواب دید
کلی راه هست از سوال گرفته و جستجو از افراد سابقه دار و اثر انگشت و......
آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
اونها از افراد سوال میکنن و تو بینشون دنبال مظنون میگردن. آلبوم افراد مجرم رو دارند. اثر انگشت از افراد مظنون یا... میگیرن کلی راه دارن
آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻