2777
2789
عنوان

مادر خود ادم

173 بازدید | 10 پست

سلام امشب میخام برم خونه مادرشوهرم یه ارایش ساده کردم یه رژ با کرم پودر چون شوهرم همش بهم میگه خونه ما میخاد بیاییی یه کم ارایش کن مرتب بیا

حالا مادرم جلو بابامو و خواهرم بر گشت بهم گفت میخایی بری عروسی هفت قلم ارایش کردی اصلا دلم گرفته دلم گریه میخاد بغض داره خفه ام میکنه

خدایااا شکرت مادر خودم. ........

منم دیگه چیزی نگفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حالا حرفی نزده که

مادر من هزار تا چیز گفته من یادم نمیاد اصلا این موضوعات واقعا ارزش ناراحتی نداره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

وای یادمه جواب آزمایش خونمون اومده بود بعد مادر نامزد سابقم زنگ زد گفت شب میخوایم بیایم عروسمونو ببینیم منم سریع رفتم آماده شده یه چادر خیلی قشنگ پوشیدم که یه کم نازک بود(لباس محلی بندرعباس باید با چادر پوشیده بشه) بعد بابام الم شنگه راه انداخت مجبور شدم چادر مامانبزرگمو بپوشم

آخرش چی بود خداروشکر مادر خودت چی 

مادر خودم درکم نمیکنه ک شوهرم اینطور دوست داره

و جلوی پدرم من رو کم اورد ما خیلی با پدر رو در وایسی دارم چون خیلی جزبه داره از اون موقع تا الان نگاه نکرده تو صورتم 😪