2777
2789
ولی واقعا خیلی زوره یکو پنصد بفروشی دوتومن بخری☹️

خب وقتی می‌فروشید ب قیمت طلای خام می‌فروشی

طرف بعد ک فروختی طلارو اب می‌کنه

وقتی میخری قیمت طلای خام با هزینه اون کسیکه ساختتش با سود اون فروشنده.ک هرچی دوست داشتن میکشن روش

شاید باورتون نشه اما یکسال تمام بانک ها رو گشتم همشون میگن باید پول بزاری تو حساب سه ماه بمونه ک من ...

اره درسته قبول دارم ولی نفروشید،واسه اوراق از بانک سوال نپرسیدید؟

کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری می‌رسد و نه به آزادی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالا رفتن قیمت ماشین فیک هستش ولی طلا فیک نیست.

یعمی طلا میخاد از این بالاتر بره،من با اینکه میخام بفروشم اما دوس داشتم ارزون تر بود بیچاره جون های بدبخت ک میخان تو این گرونی طلا ازدواج کنن

یعنی میگید قیمت ماشین تا عید ثابت میمونه؟

نه من نمیگم قیمت ماشین ثابت میمونه میگم قیمت ماشین رو ما خودمون داریم بی جهت بالا میبریم ولی طلا دست ما نیست.

کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری می‌رسد و نه به آزادی.
یعمی طلا میخاد از این بالاتر بره،من با اینکه میخام بفروشم اما دوس داشتم ارزون تر بود بیچاره جون های ...

یادتون باشه،از آب زلال نمیشه ماهی گرفت،باید گل آلود بشه

نه من نمیگم قیمت ماشین ثابت میمونه میگم قیمت ماشین رو ما خودمون داریم بی جهت بالا میبریم ولی طلا دست ...

اره دقیقا ولی واسه منی ک الان ماشین نیازمند و ماشین قبلیم خیلی خرج میاره بالا بنطرتون الان ماشین بخرم اشتباه میکنم؟

اره دقیقا ولی واسه منی ک الان ماشین نیازمند و ماشین قبلیم خیلی خرج میاره بالا بنطرتون الان ماشین بخر ...

نه اشتباه نیست بخرید،الان تو این دوره فقط نباید پول نقد پس انداز کرد.بدون ماشین نمیشه،من میگم اگه راهکاری دیگه دارید پول تهیه کنید و طلا نفروشید

اصلا بانک ک میریم الان دوماه همش میگین تمام وام ها بستس وامی نداریم 

تا اردیبهشت وام نمیدن دیگه