888gisooo مدیر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 7873 عنوان بچه ها میدونین چقد شده؟؟؟؟؟؟😱 | مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 38 پست بچها ها شما از قیمت فروش طلا اطلاع دارین؟یعنی گرمی چقد میخرن؟ 1401/09/10 | 17:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sweet_lifee عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6594 ولی واقعا خیلی زوره یکو پنصد بفروشی دوتومن بخری☹️ خب وقتی میفروشید ب قیمت طلای خام میفروشیطرف بعد ک فروختی طلارو اب میکنهوقتی میخری قیمت طلای خام با هزینه اون کسیکه ساختتش با سود اون فروشنده.ک هرچی دوست داشتن میکشن روش
میلتون_فریدمن عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1192 شاید باورتون نشه اما یکسال تمام بانک ها رو گشتم همشون میگن باید پول بزاری تو حساب سه ماه بمونه ک من ... اره درسته قبول دارم ولی نفروشید،واسه اوراق از بانک سوال نپرسیدید؟ کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری میرسد و نه به آزادی.
888gisooo مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 7873 بالا رفتن قیمت ماشین فیک هستش ولی طلا فیک نیست. یعمی طلا میخاد از این بالاتر بره،من با اینکه میخام بفروشم اما دوس داشتم ارزون تر بود بیچاره جون های بدبخت ک میخان تو این گرونی طلا ازدواج کنن
میلتون_فریدمن عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1192 یعنی میگید قیمت ماشین تا عید ثابت میمونه؟ نه من نمیگم قیمت ماشین ثابت میمونه میگم قیمت ماشین رو ما خودمون داریم بی جهت بالا میبریم ولی طلا دست ما نیست. کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری میرسد و نه به آزادی.
888gisooo مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 7873 اره درسته قبول دارم ولی نفروشید،واسه اوراق از بانک سوال نپرسیدید؟ اصلا بانک ک میریم الان دوماه همش میگین تمام وام ها بستس وامی نداریم
میلتون_فریدمن عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1192 یعمی طلا میخاد از این بالاتر بره،من با اینکه میخام بفروشم اما دوس داشتم ارزون تر بود بیچاره جون های ... یادتون باشه،از آب زلال نمیشه ماهی گرفت،باید گل آلود بشه کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری میرسد و نه به آزادی.
888gisooo مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 7873 نه من نمیگم قیمت ماشین ثابت میمونه میگم قیمت ماشین رو ما خودمون داریم بی جهت بالا میبریم ولی طلا دست ... اره دقیقا ولی واسه منی ک الان ماشین نیازمند و ماشین قبلیم خیلی خرج میاره بالا بنطرتون الان ماشین بخرم اشتباه میکنم؟
میلتون_فریدمن عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1192 اره دقیقا ولی واسه منی ک الان ماشین نیازمند و ماشین قبلیم خیلی خرج میاره بالا بنطرتون الان ماشین بخر ... نه اشتباه نیست بخرید،الان تو این دوره فقط نباید پول نقد پس انداز کرد.بدون ماشین نمیشه،من میگم اگه راهکاری دیگه دارید پول تهیه کنید و طلا نفروشید کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری میرسد و نه به آزادی.
میلتون_فریدمن عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1192 اصلا بانک ک میریم الان دوماه همش میگین تمام وام ها بستس وامی نداریم تا اردیبهشت وام نمیدن دیگه کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری میرسد و نه به آزادی.