2777
2789
عنوان

دختر دار شدن و سقط بخاطر دختر بودن

4549 بازدید | 86 پست

من ناخواسته بودم چون مادرم پسر میخواست و من دختر بودم ی جورایی همیشه انگار من جرمی کرده باشم از اینکه دخترم بزرگ شدم مادرم ناراحت میشد دلم میترکید از  حاضر بودم زنده ب گورم کنن صدای گریه مادرم را نشنوم چون او خدای دومم بود یادمه بهم کادوی ممتاز شدنم پول دادن از مدرسع رفتم دادم ب مادرم یادمه تو مدرسه اش نذری میدادن نمیخوردم میبردم برا مادرم یادمه نمیذاشتم مادرم بعد غذا بلند شه چون وقتی میدیدم نشسته راحت دلم نمیومد بلند بشه هرروز همه کارای خونمونو میکردم تا سالاد درست میکردم که خانوادم خوشحال باشن داداشم بعد من دنیا اومده بود بچه ها ارزوم لبخند پدر مادرم بود یادمه مادرشوهرم غذای مورد علاقه پدرمو درست کرده بود غذایی ک بابام عاشقش بود هر کاری کردم نتونستم بخورم گفتم بذارید میبرم خونه میخورم بردم دادم بابام ی  النگو داشتم کار کردم خریدمش بابام چک ماشینش داش برگشت میخورد رفتم گفتم بیا برو بفروشش مشکلتو حل کن یادمه مادرم مریض شد دوماه خوابید نذاشتم منت مادرشم بکشه خودم کنیزیشو کردم انواع غذا براش درست کردم مامانم خیلی زود خوب شد ولی

هیچوقت منو نخواستن هیچوقت 

داداشم دست روم بلند کرد با ۱۵سال سن پدرم خندید مادرمم گف حق داره 

رفتم از اون خونه و الان ۴ روزه رو تشک خوابیدم ولی دختری ندارم که بیاد مواظبم باشه خدا ب من پسر داد قربونش برم اونم حواسش بهم هست ولی دختر داشتن لیاقت میخواد کاش دنیا بهم یه دختر بده ی روزی بدون دختر نذارنم تو قبر چون میترسم هیچکس برام گریه نکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی ناراحت شدم

متأسفم 😔😔😔

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

همیشه میگن دختر غمخوار پدر و مادره 

و افسوووس ک همچنان فکر میکنن پسر براشون ریده(با عرض پوزش) 

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن

وای خدا🥺🥺ما دخترا چقد بی گناهیم

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

عزیز دلمممم 

قطعا پسرت هم یه روز به کمکت میاد 

چون به پدر و مادرت خدمت کردی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

متاسفم که کسی قدر محبتت و ندونسته انشالله خدا بهت این نعمتو بده خدا به هرکسی لیاقت دختر دار شدنو نداده انشالله تو تقدیرت باشه منم همش دعا میکنم خدا بهم یدونه دختر بده