2777
2789
عنوان

حس شیشم من🌼☀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4290 بازدید | 463 پست
شوهر میکنی... رلت نمیدونم

چچچرا برا منو جواب ندادی  

لطفاااا بگووو هنوز بهم فکر میکنه 

کی ازدواج میکنم

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 
خیلی خیلی ازت ممنونم دوست خوبم، یه دنیا فدای تو عزیزدلم 🥺😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 ...

قربونت عزیزم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

قربونت عزیزم

🥺😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

☺️😇😊🥰🌞☀️🧭💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
دارم جواب میدم  بهت فکرمیککنه  11سال دیگ

۱۱اووو😐

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 
سن ذهنی ۵۰ سن جسمی ۲۵ ۵۰درصد خصوصیت مردونه زمستان خاکستری طوسی استرسی محتاط عجول و پشیمون بشو ...

واقعا ذهنم خستس همون مثا ۵۰ ساله ها جسمی هم درست بود

ینی قدم ۱۷۰؟ نه بابا ۱۵۴

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️حس ششمم اینو گفت تاپیک فان بیشتر

له نطرت بهم فکر میکنه هنوز

1 زدم 😂😑گوشیم هنگ کرد 

😂😂 داشتم نا امید میشدم