2777
2789
عنوان

میگرن میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 57 پست

شنیدم هل موثره امتحان کن مثلن داخل چای بریز  کلن سردی بدترش میکنه غذایی خوراکی خوردی ک طبع سرد داره حتمن بعدش گرمی بخور 

دمنوش سنبل الطیب و اسطوخودسم موثره

روعن سیاه دونه یا بنفشه داخل بینی بریز حجم دردهات کمتر و کمتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا..... بعد یه مدت دیگه عمل نمیکنه  ژلوفن و شیاف دیگه اثر نداره، جدیدا سوماتریپتان میخورم

سوما رو منم میخورم من ژلوفن معده درد می‌آورد برام

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
سر درد میگرنی خیلی وحشتناکه . من تا نرم امپول و سرم نزنم خوب نمیشم . 

قرص زير زباني ريزا تريپتان رو امتحان كردي؟

نصف قرص رو ميذاري زير زبونت نسم ساعت بعد سردردت خوب ميشه 

مخصوص ميگرن هست

منم مثل شما بودم وقتي پريود ميشدم يا بايد امپول ميزدم يا سرمي كه توش مسكن ريختن يا هم پنج تا اينا ژلوفن توي يكي روز  

ده روز  هم سردرد ولم نميكرد هر روز همين برنامه بود 

الانم پريود شدني اين قرص رو نداشته باشم بازم همين طوري ميشم ولي قرصه واقعا نجاتم داده

دقیقا..... بعد یه مدت دیگه عمل نمیکنه  ژلوفن و شیاف دیگه اثر نداره، جدیدا سوماتریپتان میخورم

من ریزاتریپتان میخورم

انگار آب

هییییچ اثری نداره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
قرص زير زباني ريزا تريپتان رو امتحان كردي؟ نصف قرص رو ميذاري زير زبونت نسم ساعت بعد سردردت خوب ميشه ...

خوشبحالت اثر داره برای من هیچیی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خیلی بده یکم گشنه بمونم یکم ازخوابم بگذره نزدیکه پریودی استرس داشته باشم داغون میشم،بعضی اوقات حالت ...

منم وای یکم ویر غذا بخورم حالم بد میشه بعد سردرد با ادم قشنگ دوروز هست 

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
شنیدم هل موثره امتحان کن مثلن داخل چای بریز  کلن سردی بدترش میکنه غذایی خوراکی خوردی ک طبع سرد ...

چشم عزیزم مممون

قرص زير زباني ريزا تريپتان رو امتحان كردي؟ نصف قرص رو ميذاري زير زبونت نسم ساعت بعد سردردت خوب ميشه ...

منم امتحان کنم به دکتر بگم ؟

من ریزاتریپتان میخورم انگار آب هییییچ اثری نداره

زير زباني شو بگير

من ريزا تريپتان ميگيرم زير زبانيه 

نصفش برا اون سردرد وحشتناك من اثر ميكنه

روز اول پريود وحشتناك ميشه سردردم اون روز دوبار استفاده ميكنم

بقيه موقع يبار اونم همون نصف قرص

من رفتم پیش ی دکتر عالی اما ب شدتتتت بدنم ب داروهاش واکنش داد ۳ روز جوری سرگیجه داشتم ک هر لحظه ار ...

خیلی بده میگرن منم دارم  ولی متوجه شدم هروقت داد میزنم سراغم میاد سعی میکنم دارو نخورم آب و گلاب میخورم می‌خوابم بعدش خوب میشه سردردم

منم امتحان کنم به دکتر بگم ؟

اره بگو

ما كل فاميل ميگرن داريم

اكثرا استفاده ميكنيم 

فك كن جمع خونوادگي با فاميلا داشتع باشيم هر كي سرش درد بكنه همه يه بسته دارو تو كيف يا جيبشون دارن كه بدن بهش

باید ببینی چی بهت می‌سازه، من ادویل و دیکلوفناک و..... اصلا موثر نیست

من شیاف دیکلو

استا ۵۰۰

نوافن

میخورم بعد ۷.‌۸ ساعت کم میشه تا ۱۲ ساعت

ریزاتریپتان ک هیچی

دنبال قرص ریلایفم

نیسسست