2777
2789
عنوان

میگرن میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 57 پست
منم خيلي نگرانم من بخاطر لوزه هام انتي بيوتيك هم زياد ميخورم بايد برم عمل كنم از شر انتي بيوتيك هك ...

خدا بخیر بگذرونه برا جفتمون😥

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من هر شب نصف نورتیریپتیلینن میخورم

قبلا هم دکتر نروتریپتیلین به من داده بود.. ولی کافی نبود... سرچ کن دپاکین یا گاباپنتین رو یه مدت بخوری دیگه حمله بهت دست نمیده..اولش همش ضعف داری ولی کم کم بدنت کنار میاد... بعدم تا علائمش میاد سراغت سریع مسکن بخور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا هم دکتر نروتریپتیلین به من داده بود.. ولی کافی نبود... سرچ کن دپاکین یا گاباپنتین رو یه مدت بخو ...

حتما سرچ کنم

ینی میگی نورتریپتیلینو کنم شبی ۱ عدد؟

من دوتا بچه زلزله دارم خوابالو شم نمیتونم مواظبشون باشم🤣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
حتما سرچ کنم ینی میگی نورتریپتیلینو کنم شبی ۱ عدد؟ من دوتا بچه زلزله دارم خوابالو شم نمیتونم مواظب ...

اگر با نصفش خواب آلود نمیشی پس یکی هم بخوری مشکلی نیست.. ولی سه ساعت قبل از خواب بخور... بعدم گاباپنتین یا دپاکین رو سرچ کن یا با دکترت مطرح کن.. چون مرتب مصرف کنی خیلی کمتر دچار سردرد میشی

اگر با نصفش خواب آلود نمیشی پس یکی هم بخوری مشکلی نیست.. ولی سه ساعت قبل از خواب بخور... بعدم گاباپن ...

نه اصلا خوابالود نمیشم

حتما اینسری ب دکترم میگم مرسی ازت عزیزم

اره بگو ما كل فاميل ميگرن داريم اكثرا استفاده ميكنيم  فك كن جمع خونوادگي با فاميلا داشتع باش ...

چه خوب مممنونم ازت خدا بهت شادی و برکت بده

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

دوستان قشنگم ممنونم از راهنمایی تون همیشه برکت ک شادی و سلامتی داشته  باشید تو زندگیتون

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
قرص زير زباني ريزا تريپتان رو امتحان كردي؟ نصف قرص رو ميذاري زير زبونت نسم ساعت بعد سردردت خوب ميشه ...

سلام منم ریزاتریپتان خوردم بار اول سردردم چند برابر شد وحشتناک بود، میترسم دوباره بخورم

عزیزم دکتر به منم رهاگین داده خوب نیست عوارضش چیه

سلام عزیز.. من وقتی میخوردم نیم ساعت بعدش خیلی بی جون و بی حال و خواب آلود میشدم.. خارجیش دپاکین هست.. اگر دیدی حالتت مثل من میشه به جاش دپاکین بگیر

واقعا مشکل گنده ایی نیست این تایپینک رو زدی ها نیاز به هم عقلی هم نداره تو که تو رابطه ایی .بلاک کن بره تمام باز فیک پیام داد بیخیال جواب نده .چکاریه حودتو درگیر کنی تایپینک بزنی

واقعا مشکل گنده ایی نیست این تایپینک رو زدی ها نیاز به هم عقلی هم نداره تو که تو رابطه ایی .بلاک کن ...

ترسیدم دختر