2777
2789
عنوان

میگرن میگرن

1999 بازدید | 57 پست

سلام خانم خانم ها

ا تجربه هاتون بزای کم کردن درد میگرن بگید 

من کیسه اب سرد استفاده میکنم هروز دمنوش به لیمو میخورم 

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

خدا خیرت بده یادم رفته بود قرصمو بخورم تاپیکتو دیدم یادم افتاد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سرما بخوره سرم شديد تر ميشه عود ميكنه حتي سردرد هم نداشته باشم ميگيره قبلا خيلي زياد ژلوفن ميخور ...

چی میخوری

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من بیشتر بیشتر عصبی هست، فقط هم با مسکن آروم میشم

همیشه یک جور مسکن میخوری؟ اگر یک مدل مسکن میخوری،به مرور عملکرد مسکن کم نشده؟

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
من سرما بخوره سرم شديد تر ميشه عود ميكنه حتي سردرد هم نداشته باشم ميگيره قبلا خيلي زياد ژلوفن ميخور ...

دارو رو دکتر تجویز کرده؟

همیشه یک جور مسکن میخوری؟ اگر یک مدل مسکن میخوری،به مرور عملکرد مسکن کم نشده؟

دقیقا..... بعد یه مدت دیگه عمل نمیکنه 

ژلوفن و شیاف دیگه اثر نداره، جدیدا سوماتریپتان میخورم

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

اره برو دارو‌ شیمیایی میگرن فقط مسکنه درمانش نمیکنه طب سنتی عالیه

برم پیدا کتم متخصص اگر تهران میشناسی ممنون میشم معرفی کنی

اره برو دارو‌ شیمیایی میگرن فقط مسکنه درمانش نمیکنه طب سنتی عالیه

من رفتم پیش ی دکتر عالی

اما ب شدتتتت بدنم ب داروهاش واکنش داد

۳ روز جوری سرگیجه داشتم ک هر لحظه ارزوی مرگ‌میکردم