2777
2789
عنوان

عطر

| مشاهده متن کامل بحث + 11066 بازدید | 48 پست

ترکیب کردن عطرها.     در مورد این بحث باید بگم قانون و قواعد خاص نداره ولی. بهتره دو تا عطر شیرین نباشه یا دو تاش تند نباشه اگر دوتاش خنک باشه اشکال نداره ولی باید دو تا. با کیفیت باشه تا خوب بشه معمولا گرم با سرد  ترکیل میکنن. ولی چون خانم ها بیشتر خنک و سبک تلخ دوست دارن  ترکیب میکنن مثل عطر سنترسنت با خنک های دیگه.     جالبه بدونید عطر شیرین مثل 212  ایفوریا.  ورساچه ها. گرم هستن ولی پرطرفدارن.    سردار 

این فصل. عطر گرم میزنن. تلخ داریم شیرین هم داریم. خانواده ورساچه مثل هلندی و ایفوریا  شنل چنس. ...

سلام و وقت بخیر، کن ساکن شهر بروجردم، می خواستم ببینم می تونم ازتون در مورد شغل عطر فروشی مشورت بگیرم؟ سودش چطوره؟ از کجا باید تهیه کرد که معتبر باشه و کلاهمونو برنداره؟ اگه جواب بدین ممنون میشم سردار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام و وقت بخیر، کن ساکن شهر بروجردم، می خواستم ببینم می تونم ازتون در مورد شغل عطر فروشی مشورت بگیر ...

سلام   الان سودش بسیار کم شده چون قدرت خرید ندارن و بسیار حرفه ای باشی قیمت مناسب بگیری هم شرکت و برند خوب بگیری

سلام   الان سودش بسیار کم شده چون قدرت خرید ندارن و بسیار حرفه ای باشی قیمت مناسب بگیری هم ...

من دنبال عطر دیور پویزن هیپنوتیک میگردم. همه جا انگار فیک هستن بوهاشون شیرینه شبیه کیک اما من یه بو گیرا و سنگین مدنظرمه دقیقا همون اندازه دیونه وار. کسی تو اهواز میشناسید همه مدل عطری بیاره با کیفیت بالا 

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی