2777
2789
عنوان

خانمهایی که پسر ۸ ساله دارن

7201 بازدید | 56 پست

پسرای شما هم همینجوری هستن که همه ی حرف هاشون رو می‌خوان به کرسی بنشونن؟واسه هرچیزی باهاتون کل میندازن؟؟؟؟

یا پسر من اینجوریه؟؟!اصلا اعصابم کشش این نوع حرکات رو نداره

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

پسرمن 9سالشه همینه الانم باهاش دعوام شده 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

پپسر من نه سالشه و اینجوره 

ولی باهاش مدارا میکنم به یه زبونی میگیرمش نمیذارم تایم بیکاریشم زیاد شه سرش که گرمه کمتر قلدری میکنه 

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقتضای سنشونه هر چی بزگتر میشن یک دنده تر میشن باید عادت کنی 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
پپسر من نه سالشه و اینجوره  ولی باهاش مدارا میکنم به یه زبونی میگیرمش نمیذارم تایم بیکاریشم زی ...

پسر من همش سرگرمه...

کلاس زبان 

چرتکه 

فوتبال 

قرآن 

تو خونه یه تایم میشینه پی اس بازی می‌کنه 

اما پدرم در اومده سر هرچیزی باید باهاش بجنگم

نه خداروشکر پسر هشت سالم تا هفت سال و خورده ای بی نهایت مخ خور و شیطون بود... بعدش بهتر شد و حرف گوش کن تر..  ولی پوستی ازم کنده شد تا بهتر شد.. البته بی نهایت پرحرفه و همش میخواد مدام حرفاشو گوش بدم و سوالاشو جواب بدم🙄😅

پسر من همش سرگرمه... کلاس زبان  چرتکه  فوتبال  قرآن  تو خونه یه تایم میشینه ...

تک فرزنده؟ 

رو به بلوغن عزیزم و فقط باید صبوری کرد چاره ای نیس، تا از این مرحله رد شن

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

پسرم ۱۱سالش. اگه بهش رو بدم میخواد همه رو قورت بده. ولی با جدیت و مدیریت رفتارشو کنترل میکنم. اگه بزارم به حال خودش فردا میره تو اجتماع اونجا پررو بازی درمیاره میزنن یه کاریش میکنن. اینجا خونه اس. باید حرمتها و محدودیت هارو بهشون یاد بدیم. به قول مادربزرگم تربیت بچه از خود بچه عزیزتره. حالا دخترم اینجوری نیست. خودش خودبخود عاقله. هیچ روش خاصی هم براش انجام نمیدم. هیییی

نه خداروشکر پسر هشت سالم تا هفت سال و خورده ای بی نهایت مخ خور و شیطون بود... بعدش بهتر شد و حرف گوش ...

شد مثل مال ما که😂😂

فکر کردم فقط اخلاق پسر من اینجوریه

کلا پسر بزرگ کردن خیلی سخته.. 😩.. سه چهار برابر یه دختر انرژی میبره از مادر. ولی خب حامی مادر میشه. چند شب پیش شوهر عوضیم سر یه بحثی شروع کرد به زدنم و همین پسرم اومد جلوش دراومد و برای شوهرم هضمش خیلی سخت بود که چرا پسرم ازم طرفداری کرد. دخترم حالا عین خیالشم نبود نشسته بود نگاه میکرد. 😅

نه خداروشکر پسر هشت سالم تا هفت سال و خورده ای بی نهایت مخ خور و شیطون بود... بعدش بهتر شد و حرف گوش ...

پسر من از وقتی رفته مدرسه خیلی قد و طلبکار شده...الان کلاس دومه