salad_macaroni مدیر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 678 عنوان خرچنگ🦀 | مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 57 پست سلام خانوما تا حالا خرچنگ خوردید؟طعمش از نظر شما؟ قصد دارم چند روز آینده خرچنگ و کوسه بخورم 😂 1401/09/09 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
salad_macaroni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 678 هم چین میگ اطلاعات ندارن انگاری ک خودش تو.وزارت اطلاعات کار میکنه...همه چی زیر دس خودش جا ب جا میشه. ... چرا اینقدر گارد میگیری عزیزم مگه ماهی امگا ۳ نداره؟ مگه ماهی جاندار نیست؟ چرا اونو میخوری ... خرچنگ هم همینطور بعدش هم کلی امگا ۳ و ویتامین وارد بدنمون میشه
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13558 اره گذاشته بودن رو منقل بد شد آهان من تا جایی ک دیدم تو رستوران جنوب درست میکنن حالت دوپیازه درست میکننبعضی خونواده های اصیل جنوب هم بخار پز میکنن کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
salad_macaroni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 678 از خدا برات شفای عاجل میخام بد نیست چیزی ک نمیدونیم یاد بگیریم تا از روی نابلدی به خورد خوراک ... عزیزم ممنونم از راهنماییتونآره واقعا هرچقدر هم خوب پاسخ میدیم بازم .... 🤦🏻
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13558 چرا اینقدر گارد میگیری عزیزم مگه ماهی امگا ۳ نداره؟ مگه ماهی جاندار نیست؟ چرا اونو میخوری ... ... تو نی نی سایت نمیشه حرف زد خواهر همیشه یکی پیدا میشه ک جنگ جهانی را بندازه آدم گاهی احساس میکنه با بچه ۷یا۸ساله طرف اینجا کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
متحرک عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2124 عزیزم ممنونم از راهنماییتون آره واقعا هرچقدر هم خوب پاسخ میدیم بازم .... 🤦🏻 خیلی خوشمزست و خیلی شیرین با سس مخصوص سرو میکنن خودم جنوبم
salad_macaroni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 678 آهان من تا جایی ک دیدم تو رستوران جنوب درست میکنن حالت دوپیازه درست میکنن بعضی خونواده های اصیل جنو ... بخار پز بنظرم جالب نمیشه ☹️
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13558 عزیزم ممنونم از راهنماییتون آره واقعا هرچقدر هم خوب پاسخ میدیم بازم .... 🤦🏻 فدات سفر بهت خوش بگذرهالان جنوب هوا خنک شده وبهاری جون میده برای گشت وگذار کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13558 بخار پز بنظرم جالب نمیشه ☹️ من بخار پزش نخوردم ولی خود بندریا میگن خوشمزه ست کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
آرااااامممممششششش عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 885 از خدا برات شفای عاجل میخام بد نیست چیزی ک نمیدونیم یاد بگیریم تا از روی نابلدی به خورد خوراک ... ببین من اولا قصد توهین نداشتم ...اون خانوم گفت خرچنگ ...منم دروغ چرا فک کردم خرچنگ حرامه اصلا قابل خوردن نیست و داره سر ب سرمون میزاره و.مسخره میکنه منم ب شوخی گفتم قورباغه امتحان کن ...کجا من خواستم توهین کنم....تازه شاه بخشیده شاهزاده نمیبخشه...تو چته مجاب نمیشی....من چیکار تو.دارم اصلا...همه مون ب شفا نیاز داریم عزیزم .
salad_macaroni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 678 خیلی خوشمزست و خیلی شیرین با سس مخصوص سرو میکنن خودم جنوبم مرسی عزیزم 😍
salad_macaroni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 678 فدات سفر بهت خوش بگذره الان جنوب هوا خنک شده وبهاری جون میده برای گشت وگذار مرسی جانم😍
آرااااامممممششششش عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 885 تو نی نی سایت نمیشه حرف زد خواهر همیشه یکی پیدا میشه ک جنگ جهانی را بندازه آدم گاهی احساس میکنه با ب ... برو بابا
آرااااامممممششششش عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 885 چرا اینقدر گارد میگیری عزیزم مگه ماهی امگا ۳ نداره؟ مگه ماهی جاندار نیست؟ چرا اونو میخوری ... ... میگم نمیدونستم عمدی ک نبود.