2821
2789
هم چین میگ اطلاعات ندارن انگاری ک خودش تو.وزارت اطلاعات کار میکنه...همه چی زیر دس خودش جا ب جا میشه. ...

چرا اینقدر گارد میگیری عزیزم 

مگه ماهی امگا ۳ نداره؟ مگه ماهی جاندار نیست؟ چرا اونو میخوری ... خرچنگ هم همینطور 

بعدش هم کلی امگا ۳ و ویتامین وارد بدنمون میشه

اره گذاشته بودن رو منقل بد شد

آهان من تا جایی ک دیدم تو رستوران جنوب درست میکنن حالت دوپیازه درست میکنن

بعضی خونواده های اصیل جنوب هم بخار پز میکنن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از خدا برات شفای عاجل میخام  بد نیست چیزی ک نمیدونیم یاد بگیریم تا از روی نابلدی به خورد خوراک ...

عزیزم ممنونم از راهنماییتون

آره واقعا هرچقدر هم خوب پاسخ می‌دیم بازم .... 🤦🏻

چرا اینقدر گارد میگیری عزیزم  مگه ماهی امگا ۳ نداره؟ مگه ماهی جاندار نیست؟ چرا اونو میخوری ... ...

تو نی نی سایت نمیشه حرف زد خواهر همیشه یکی پیدا میشه ک جنگ جهانی را بندازه آدم گاهی احساس میکنه با بچه ۷یا۸ساله طرف اینجا

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
عزیزم ممنونم از راهنماییتون آره واقعا هرچقدر هم خوب پاسخ می‌دیم بازم .... 🤦🏻

فدات سفر بهت خوش بگذره

الان جنوب هوا خنک شده وبهاری جون میده برای گشت وگذار

بخار پز بنظرم جالب نمیشه ☹️

من بخار پزش نخوردم ولی خود بندریا میگن خوشمزه ست

از خدا برات شفای عاجل میخام  بد نیست چیزی ک نمیدونیم یاد بگیریم تا از روی نابلدی به خورد خوراک ...

ببین من اولا قصد توهین نداشتم ...اون خانوم گفت خرچنگ ...منم دروغ  چرا فک کردم خرچنگ حرامه اصلا قابل خوردن نیست و داره سر ب سرمون میزاره و.مسخره میکنه منم ب شوخی گفتم قورباغه امتحان کن ...کجا من خواستم توهین کنم....تازه شاه بخشیده شاهزاده نمیبخشه...تو چته مجاب نمیشی....من چیکار تو.دارم اصلا...همه مون ب شفا نیاز داریم عزیزم .