salad_macaroni مدیر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 678 عنوان خرچنگ🦀 | مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 57 پست سلام خانوما تا حالا خرچنگ خوردید؟طعمش از نظر شما؟ قصد دارم چند روز آینده خرچنگ و کوسه بخورم 😂 1401/09/09 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرااااامممممششششش عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 885 مگه تست کردی؟ 🐸 من اهل خوردن جک جونور نیستم...گفتم تو ک اهلشی اونو هم امتحان کن
salad_macaroni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 678 من اهل خوردن جک جونور نیستم...گفتم تو ک اهلشی اونو هم امتحان کن عزیزم سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی ، نام کاربری به این قشنگی🤍
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13558 بعضیا چرا اینجورن چون ندیدن و اطلاعات ندارن فک میکنن چیز بدیه وتوهین میکنن خرچنگ نه حرام نه جک وجونور خرچنگ داخلش یه تیکه گوشت سفید داره اونو میخودن ک پر از ویتامین وامگا۳هست نه اون پوست ضخیم وبه اصطلاح چندششو کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ساراازشیراز عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5950 یه شب شام خونه عمه ام دعوت بودیم خرچنگ داشتن و جوجه خرچنگ خیلی بوی بدی میداد، من نخوردم، فقط مامان باباها خوردن
ایلگور عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10729 بعضیا چرا اینجورن چون ندیدن و اطلاعات ندارن فک میکنن چیز بدیه وتوهین میکنن خرچنگ نه حرام نه جک وجونو ... والا اکه بد بود دولت اجازه فروش نمیداد تو بازار ریختن پره.انگار طرف از از وسط جنگل فرار کرده اینطور جا خورده تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم شنا نمیکنه پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13558 یه شب شام خونه عمه ام دعوت بودیم خرچنگ داشتن و جوجه خرچنگ خیلی بوی بدی میداد، من نخوردم، فقط ... باید با پیاز فروان وادویه های مخصوص طعم دار کرد تا بوش از بین بره کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
salad_macaroni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 678 بعضیا چرا اینجورن چون ندیدن و اطلاعات ندارن فک میکنن چیز بدیه وتوهین میکنن خرچنگ نه حرام نه جک وجونو ... اره بخدا اگر دوست ندارم نیان داخل عنوان که مشخصه 😁بله درسته سرشار از امگا ۳ و ویتامین ب👌
آرااااامممممششششش عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 885 بعضیا چرا اینجورن چون ندیدن و اطلاعات ندارن فک میکنن چیز بدیه وتوهین میکنن خرچنگ نه حرام نه جک وجونو ... خوب ادامه بده ...خوش ب حال تو ک تو زمینه خرچنگ خان اطلاعاتت زیاده ...
salad_macaroni مدیر استارتر عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 678 والا اکه بد بود دولت اجازه فروش نمیداد تو بازار ریختن پره. انگار طرف از از وسط جنگل فرار کرده اینطو ... آره واقعا ، البته دولت کاری به بد و خوب نداره فقط منفعت خودش 😉
آرااااامممممششششش عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 885 هم چین میگ اطلاعات ندارن انگاری ک خودش تو.وزارت اطلاعات کار میکنه...همه چی زیر دس خودش جا ب جا میشه...ب خرچنگ بیچاره رو گرفتی کشتی خوردی فهمیدی امگا سه داره...بعدش؟
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13558 خوب ادامه بده ...خوش ب حال تو ک تو زمینه خرچنگ خان اطلاعاتت زیاده ... از خدا برات شفای عاجل میخام بد نیست چیزی ک نمیدونیم یاد بگیریم تا از روی نابلدی به خورد خوراک بقیه جک وجونور نگیم وشخصیت خودمون حفظ کنیممن اطلاع آنچنانی ندارم ولی بخودم اجازه نمیدم به خورد وخوراکی ک بقیه میخورن توهین کنم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ساراازشیراز عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5950 باید با پیاز فروان وادویه های مخصوص طعم دار کرد تا بوش از بین بره ارهگذاشته بودن رو منقل بد شد
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13558 هم چین میگ اطلاعات ندارن انگاری ک خودش تو.وزارت اطلاعات کار میکنه...همه چی زیر دس خودش جا ب جا میشه. ... چته؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
آرااااامممممششششش عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 885 عزیزم سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی ، نام کاربری به این قشنگی🤍 خیلی ریلکسم دارم بیسکویت میخورم و جواب میدم