2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا چرا اینجورن چون ندیدن و اطلاعات ندارن فک میکنن چیز بدیه وتوهین میکنن خرچنگ نه حرام نه جک وجونور 

خرچنگ داخلش یه تیکه گوشت سفید داره  اونو میخودن ک پر از ویتامین وامگا۳هست نه اون پوست ضخیم وبه اصطلاح چندششو

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بعضیا چرا اینجورن چون ندیدن و اطلاعات ندارن فک میکنن چیز بدیه وتوهین میکنن خرچنگ نه حرام نه جک وجونو ...

والا اکه بد بود دولت اجازه فروش نمیداد تو بازار ریختن پره.

انگار طرف از از وسط جنگل فرار کرده اینطور جا خورده 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
یه شب شام خونه عمه ام دعوت بودیم خرچنگ داشتن و جوجه  خرچنگ خیلی بوی بدی میداد، من نخوردم، فقط ...

باید با پیاز فروان وادویه های مخصوص طعم دار کرد تا بوش از بین بره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بعضیا چرا اینجورن چون ندیدن و اطلاعات ندارن فک میکنن چیز بدیه وتوهین میکنن خرچنگ نه حرام نه جک وجونو ...

اره بخدا 

اگر دوست ندارم نیان داخل عنوان که مشخصه 😁

بله درسته سرشار از امگا ۳ و ویتامین ب👌

خوب ادامه بده ...خوش ب حال تو ک تو زمینه خرچنگ خان اطلاعاتت زیاده ...

از خدا برات شفای عاجل میخام 

بد نیست چیزی ک نمیدونیم یاد بگیریم تا از روی نابلدی به خورد خوراک بقیه جک وجونور نگیم وشخصیت خودمون حفظ کنیم

من اطلاع آنچنانی ندارم ولی بخودم اجازه نمیدم به خورد وخوراکی ک بقیه میخورن توهین کنم

هم چین میگ اطلاعات ندارن انگاری ک خودش تو.وزارت اطلاعات کار میکنه...همه چی زیر دس خودش جا ب جا میشه. ...

چته؟