2789
عنوان

گفتن واقعیت

107 بازدید | 16 پست

بچه ها برادرشوهرم رفته خواستگاری یه بنده خدا که خوب نیستن اونا خبر ندارن من فقط میدونم و می‌شناسم بنظرتون به برادرشوهرم بگم؟آخه جایگاه من بده فکر میکنن من حسادت میکنم ولی دوست ندارم بدبخت بشه از طرفی شیطون گولم میزنه که نگو چون خانواده شوهرم خیلی اذیتم کردن 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه اصلا نگو همه کاسه کوزه ها سرتومیشکنه با همینم ازدواج میکنه 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

بگین بهتره تا یکی دیگه رو بدبخت کنن...ثواب داره

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢

من بودم نمیگفتم چون آدما کاری رو ک بخوان انجام میدن حرف تورو هم میذارن پای دخالت و حسادت،اونم قوم شوهر

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
من بودم نمیگفتم چون آدما کاری رو ک بخوان انجام میدن حرف تورو هم میذارن پای دخالت و حسادت،اونم قوم شو ...

دقیقا از طرفی دلم نمیاد برادرشوهرم در حق من بدی نکرده و در برابر خانوادش بیشتر از شوهرم ازم حمایت کرده

من بودم نمیگفتم چون آدما کاری رو ک بخوان انجام میدن حرف تورو هم میذارن پای دخالت و حسادت،اونم قوم شو ...

اره منم الان فکر می‌کنم میگن دخالت کرده سنگ میندازه بچه هام سروسامون نگیرن

دقیقا از طرفی دلم نمیاد برادرشوهرم در حق من بدی نکرده و در برابر خانوادش بیشتر از شوهرم ازم حمایت کر ...

اگه رابطتون باهم خوبه غیر مستقیم بگو زیاد تحقیق کنن،اگه نه خودتو سبک نکن چون اگ باهم وصلت کنن اون خانوم میشه همسرش حتما این حرف شما ب گوشش میرسونه شما بد میشی،این ب من ثابت شده قوم شوهر حرف عروس رو حتی دلسوزانه،بهش اهمیت نمیدن یا دخالت برداشت میکنن،از ما گفتن

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖