_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 عنوان آبجیم یه ماه پیش سرما خورده بود.. 90 بازدید | 7 پست سرما خوردگیش خوب شده ولی بعد اون یه ماهه سرفه میکنه زیادم سرفه میکنهمامانمم از نگرانی شبام نمیخوابه از ترس دکترم نمیبره میگه خدای نکرده میگن مشکلی هست میترسمبه نظرتون از چیه سرفه زیاد اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم 1401/09/09 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_صحرا عضویت: 1391/10/24 تعداد پست: 1794 سرفه هایاین سرما خوردگی جدید یکم موندگار تره شربت زوفا میگن خوبه نگران نباش چیزی نیست @@@به آنچه پیش روی من است با اعجاب می نگرم @@@
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 9043 چیزی نیست . ولی حتما دکتر ببریدش گناه داره بچه . من در این مواقع اسپری سالبوتامول میزنم
رویا۴ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 13919 یعنی راضیه بچه زجر بکشه اما نبره دکتر؟به فرض دکتر بگه مشکلی هست... یعنی اگر مشکلی باشه نباید درمان شه؟ باید ولش کنید تا بیماری عود کنه و بدتر شه..بعدشم سرماخوردگی نهایت ۵روز طول میکشه.. کروناست که طولانیه.. اگرم کرونا باشه باید دارو دریافت کنه.. واقعا از دست مامانت حرصی شدم..
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 انفولانزا بوده احتمالا من اویشن ونبات دم کردم خوب شدم شما تو همون سرما خوردگی سرفه داشتین یا بعد خوب شدن اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
_قلب_یخی_ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 7253 سرفه هایاین سرما خوردگی جدید یکم موندگار تره شربت زوفا میگن خوبه نگران نباش چیزی نیست مرسی گلم اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم