2777
2789
عنوان

با این حجم از حال خراب چیکار کنم؟

239 بازدید | 17 پست

پدرم معتاده, بداخلاق, پر حرف و ..... و بدتر از همه اینه تو خونه همه حالشون خوبه عین خیالشون نیست که پدرم داره بدتر میشه, ولی من نمیتونم مثل بقیه خودمو به بیخیالی بزنم, حالم خیلی بده خیلییییی

امسال مثلا کنکور دارم ولی انگار که نه انگار, یعنی اصلا حالم خوب نیست که درس بخونم

برای سلامتی امام زمان صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم من پسرم اول هرکامنت میگم

اگه از اوضاع زندگی ناراضی هستی فقط با

یه رشته خوب میتونی خودتو نجات بدی،کار

به بقیه نداشته باش،درس بخون موفق شو پدرتم 

نجات بده،موفق باشی..

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983

من مثل خواهر بزرگتم.
یه چیز مهم بهت میگم:
به شدت درس بخون.
به شددددددددت.
یه رشته خوب قبول بشو (ترجیحا رشته هایی که پشت بندش سریع استخدام میشی)
و آینده ت رو بساز.
پدر و مادر توسط ما انتخاب نمیشن.
هیچ کاری نکن.
کاری بهشون نداشته باش.
فقط درس بخون. فقط!

باید تمرکز کنی دختر خاله دوستم چند سال پیش پزشکی سراسری تبریز آورد رتبه سه رقمی دوستم میگفت حتی سال کنکورش بابا و مامانش باهم کتک کاری میکردن این براش مهم نبود تو اتاقش فقط درس ميخوند میگفت فقط آینده ام برام مهمه این دوتا بالاخره باهم کنار میان

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

اهمیت نده برو کتابخونه درس بخون

بابای منم اینجوری بود... ی داداشم داشتم ازون بدتر اذیت میکرد

مادربزرگمم که مریضیش بیشترشد سه سال اخر عمرش و اومد خونه ما زندگی کرد..... 

ی برادر کوچیکم داشتم استرس داشت درساش بامن بود... 

و.............. خیلی مشکلات دیگه... 

ولی الان فکرشو میکنم میبینم میتونستم بجای غصه خوردن بیشتر تلاش کنم... سخته میدونم ولی تو قوی تر از من باش......... 

دنیا نامرده...واسه همه هم نامرده

روزهای خالی از عشق..... 
دقیقا درکت میکنم..... منم تو سن و شرایط تو بودم همین بودم ازدواج کردم اما هنوز اثراتش و میبینم تو ...

پدرت اعتیاد داشت, کی ازدواح کردی؟ 

به پدرت کمک کن وازش بخواه بره دکتربیشترباپدرت باش باهاش صحبت کن نذارتنهاباشه باهاش مثل دوست باش میدو ...

دکتر بردیمش وقتی خودش نمیخواد چه فایده ای داره, منم دلم نمیخواد دوستش باشم, چرا باعث میشه حال من اینقدر خراب باشه

پدرت اعتیاد داشت, کی ازدواح کردی؟ 

اره عزیزم هروی دم دستش میومد میکشید

۱۹ سالم بود الان ۲۴ سالمه دوتا بچه دارم اما پوستم کنده شده

تنها راه نجاتت اینه ک خودت ب خودت شخصیت بدی.درس بخون بذا ب ی جایی برسی ک دیگران بهت احترام بذارن و انقد خوب باشی ک  مشکل پدرت اصن ب چش کسی نیاد همه خودت وببینن فقط

من خیلی اشتباه کردم درسم خوب بود اما نخوندم.... خیلییییی از چیزی ک فکرشو کنی بیشتر سختی کشیدم .امیدوارم تو نجات پیدا کنی❤️

اره عزیزم هروی دم دستش میومد میکشید ۱۹ سالم بود الان ۲۴ سالمه دوتا بچه دارم اما پوستم کنده شده تنه ...

امیدوارم ,برات دعا میکنم, توام دعا کن

امیدوارم ,برات دعا میکنم, توام دعا کن

عزیزم از ته دلم درکت میکنم و از خدا فقط برات خوشی و عاقبت بخیری می‌خوام

امیدوارم مث من نشی و انقدددددد خوب باشی و آدم حسابی شی ک تو خوشی غرق باشی و این روزات اصن یادت نیفته