2777
2789

32 هفته ام دوراز جونت

تنگی نفس 

ترش کزدن معده 

تلخی دهن

بداخلاقی

درد شکمم بخاطر اینکه‌رحم‌جا باز میکنه.

گاها نمیتونم راه برم بخاطر نفس.

آلرژی 

سرفه

بد مزاجی

ویار 

درد مقعد زیاد نمیتونم بشینم.

کم‌خوابی 

درد واژن 

تهوع اوایل زیاد بود الان کمتر

فیبرومم

لکه بینی اوایل ک قرص شیاف میزنم همچنان 

امپول ضد سقط هفته ایی یبار‌میزنم‌

مونده هنوز 

حدیث کسا بخون‌هرروز یرای خودت .

کلا بارداریم پرخطر دورازجونت .

بارداری#  

بارداری_پرخطر#  

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
32 هفته ام تنگی نفس  ترش کزدن معده  تلخی دهن بداخلاقی درد شکمم بخاطر اینکه‌رحم‌جا باز ...

انشالله نینیت رو  صحیح و سالم  بغل بگیری 

ولی چه بد که حالت تهوع تا آخر هست منکه خیلی حالم بده 

راستی جنسیتش چیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته 29

فلا خوبم همش گرسنه 

اما بچه اومده بالا انگار نفس تنگی 

درد مقعد از اول بارداری گرفتم نمیدونم چرا

شبا هم خابم اذیت شده😭

افسردگی هم گرفتم همش دوس دارم گریه کنم حس میکنم هیشکی دوسم نداره و بهم اهمیت نمیده این داره روانیم میکنه

میترسم سزارین نشم یوقت یا بمیرم بچمو نبینم اصلا داغونم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
انشالله نینیت رو  صحیح و سالم  بغل بگیری  ولی چه بد که حالت تهوع تا آخر هست منکه خیل ...

دخمل عزیزم. معمولا تهوع چهارماه و ده روز رد میکنه.

ولی برای من هی گیر میکنه هی ول میکنه‌ 

فداتشم الهی آمین ❤️❤️

من هفته 29 فلا خوبم همش گرسنه  اما بچه اومده بالا انگار نفس تنگی  درد مقعد از اول باردا ...

آخی خدا کنه عزیزم، رفته رفته پس یه چیزایی مثل تهوع درست میشه سختی‌های دیگه میاد 🤦‍♀️

دخمل عزیزم. معمولا تهوع چهارماه و ده روز رد میکنه. ولی برای من هی گیر میکنه هی ول میکنه‌  فدا ...

خداحفظش کنه ❤️

راستی شما هفته های نهم اینا کدوم طرف شکمتون نبض داشتین؟ 

آخی خدا کنه عزیزم، رفته رفته پس یه چیزایی مثل تهوع درست میشه سختی‌های دیگه میاد 🤦‍♀️

اره من تهوع از هفته 15 خوب شد عزیزم 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

۲۴ هفته ام. بلایی نبوده که تو بارداری سرم نیومده باشه. از حضرت زینب میخوام بچمو بهم سلامت برسونه. هرسری سونو میدم سوپرایزم میشم. دعا کنید ایندفعه بگه دیگه سالم سالمه

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

وای عزیزم من بالا منظورم خدانکنه بود عزیزم بخدا گوشیم خودکار کرد کنه الا یهو دیدم عزیزم 

فداسرت خودم متوجه شدم گلی💗

خداحفظش کنه ❤️ راستی شما هفته های نهم اینا کدوم طرف شکمتون نبض داشتین؟ 

من والا نبض اینارو هفته 21 ام متوجه شدم. .