2777
2789
عنوان

درباره غده لنفاوی تورو خدا

281 بازدید | 28 پست

خانم ها دخترم نه سالش هست چندروز پیش گفت مامان چیزی پشت گردنم هست دقبقا پشت گردنش انتهای نزدیک ریشه موهاش اندازه لوبیا شده دست میزنم تکون میخوره خیلی نگرانم بردمش دکتر گفت غده لنفاوی هست چرک خشک کن داد بازم میترسم کسی تجربه داره چقدر طول میکشه تا کامل خوب بشه 

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجوری بودم...تکون هم میخورد ولی درد نکرد...دکتر قرص داد خوردم ... البته گفت قرص هم نخوری باز خوب میشی ... یه غدس که بعضی اوقات میاد بالا بعد میره داخل...یه پزشک عمومی هم حل میشه قضیه ... البته من 26 سالم بود اینجوری شدم ... و 2 ماه بدون قرص خوب شدم و دیگه چیز اونجوری ندیدم والا ... یادمه تو مسیر دانشگاه هم بودم ...شبشم کلا استرس داشتم نکنه سرطان باشه ...به دکتر گفتم امکان داره سرطان باشه ؟ گفت برو دانشگات بابا حوصله ندارم   تخریبم کرد 

کسی که چهارچوب داره ، اصالت داره  

دردناکه؟ اگه با مصرف چرک خشک کن کوچیکم بشه کافیه ممکنه هیچ وقت کامل از بین نره اما اگه اندازش تغییر نکرد ببر متخصص غدد

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
خوب نمیشن منم از بچگی دارم چند تا

وای راست میگی کجات هست تو رو خدا بهم بگو دارم از نگرانی میمیرم

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  
درد هم داشت؟

میگه دست بزنم یه کم درد داره چطور مگه

من اینجوری بودم...تکون هم میخورد ولی درد نکرد...دکتر قرص داد خوردم ... البته گفت قرص هم نخوری باز خو ...

من مغزم خرابع از غصه دارم میمیرم واسه بچم دعا کن خواهر دختر منم زوذی بره این لعنتی

بعداز مصرف چرک خشک کن باید ازمایش و سونو بده ایشالا ک خطرناک نیست دو س ماه طول میکشه بره، واسه دختر من ک چهار ماه طول کشیده ک دکتر عفونی میگه طبیعی نیست ارجاع داده ب متخصص خون و گوش وحلق وبینی

وای راست میگی کجات هست تو رو خدا بهم بگو دارم از نگرانی میمیرم

عزیزم حتی نوزاد هم ممکنه داشته باشه بخدا خطرناک نیست اصلا من شده 4 سال دست نزنم بهش 

مامانم یادمه غز نگرانی کلی دکتر میبردتم همشون گفتن هیچی نیست 

یدونه پشت سرم دغرم یدونم سمت چپ صورتم قسمت پایین ک دست میزنم مثل نخوده میره اینور اونور

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
میگه دست بزنم یه کم درد داره چطور مگه

خب درد داشته باشه خوبه و اینکه تکون میخوره هم خوبه این یعنی هیچی نیست همون غده لنفاوی...آدم گلو درد هم بگیره زیر گردنش غده های لنفاوی متورم و دردناک میشن و با از بین رفتن التهاب و عفونت خوب میشم خب خداروشکر هیچی نیست...غده های خطرناک بی درد و ثابت هستند 

خب درد داشته باشه خوبه و اینکه تکون میخوره هم خوبه این یعنی هیچی نیست همون غده لنفاوی...آدم گلو درد ...

خدا از زبونت بشنوه خواهر یا خدا واسه دختر منم سریع بره

من مغزم خرابع از غصه دارم میمیرم واسه بچم دعا کن خواهر دختر منم زوذی بره این لعنتی

الان چرا از غصه داری میمیری؟ یه ساعته دارم چی میگم؟ خب دارم میگم هیچی نیست هی میگی نگرانم؟ وقتی داداشت میگه چیزی نیست بگو باشههههههههههههههههههههههه  

کسی که چهارچوب داره ، اصالت داره