خانم ها دخترم نه سالش هست چندروز پیش گفت مامان چیزی پشت گردنم هست دقبقا پشت گردنش انتهای نزدیک ریشه موهاش اندازه لوبیا شده دست میزنم تکون میخوره خیلی نگرانم بردمش دکتر گفت غده لنفاوی هست چرک خشک کن داد بازم میترسم کسی تجربه داره چقدر طول میکشه تا کامل خوب بشه
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
بعداز مصرف چرک خشک کن باید ازمایش و سونو بده ایشالا ک خطرناک نیست دو س ماه طول میکشه بره، واسه دختر ...
واسه دختر شما کجاش بود چی داروهای خورد یعتی بعداز چهاررماه کامل رفتش
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
بابا نترس دختر ..البته حق داری منم همینطوری کافیه بچم یزره مریض بشه تا خوب بشه دق میکنم...ولی چیزایی ...
چشم حتما میبرمش امیدم به خداست مرسی از راهنماییت عزیزوم
واسه دختر شما کجاش بود چی داروهای خورد یعتی بعداز چهاررماه کامل رفتش
گردنش،ن عزیزم هنوز نرفته بردم متخصص خون عکس از ریه خواست خداروشکر مشکلی نبود حالا گفته باید ببرم متخصص روماتولوژی ک ازمایش مخصوص هست باید اونو انجام بدیم
گردنش،ن عزیزم هنوز نرفته بردم متخصص خون عکس از ریه خواست خداروشکر مشکلی نبود حالا گفته باید ببرم متخ ...
خداروشکر ایشالله مشکلی نباشه چند سالشه دخترتون
عزیزم دکترش ک گفت ببرین بهرامی یا طبی کودکان،ولی حتما راجع ب بقیت الله هم میپرسم ممنون ک گفتی
بقیت االله مطعنتره عزیزم،وگرنه هر دکتری یکیو معرفی میکنه و ارجاع میده باین و احتماون،باعث سردرگمی و طولانی شدن و خستگی میشه.ولی بقیت الله هم همه امکانات رو داره و همه جور دکتری،اگه لازم باشه اونجا میفرستن پیش یکی دیگه،انصافه هم دکتراش هم امکاناتش خوبه و هم همه چی سریع پیش میره،یدفه برید اونجا
وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!