2777
2789
عنوان

درباره غده لنفاوی تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست
من مغزم خرابع از غصه دارم میمیرم واسه بچم دعا کن خواهر دختر منم زوذی بره این لعنتی

بابا نترس دختر ..البته حق داری منم همینطوری کافیه بچم یزره مریض بشه تا خوب بشه دق میکنم...ولی چیزایی که میگی اصلا خطر نداره...حالا برای اطمینان ببر یه دکتر دیگم نشون بده

بعداز مصرف چرک خشک کن باید ازمایش و سونو بده ایشالا ک خطرناک نیست دو س ماه طول میکشه بره، واسه دختر ...

واسه دختر شما کجاش بود چی داروهای خورد یعتی بعداز چهاررماه کامل رفتش

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا نترس دختر ..البته حق داری منم همینطوری کافیه بچم یزره مریض بشه تا خوب بشه دق میکنم...ولی چیزایی ...

چشم حتما میبرمش امیدم به خداست مرسی از راهنماییت عزیزوم

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  
واسه دختر شما کجاش بود چی داروهای خورد یعتی بعداز چهاررماه کامل رفتش

گردنش،ن عزیزم هنوز نرفته بردم متخصص خون عکس از ریه خواست خداروشکر مشکلی نبود حالا گفته باید ببرم متخصص روماتولوژی ک ازمایش مخصوص هست باید اونو انجام بدیم 

گردنش،ن عزیزم هنوز نرفته بردم متخصص خون عکس از ریه خواست خداروشکر مشکلی نبود حالا گفته باید ببرم متخ ...

خداروشکر ایشالله مشکلی نباشه چند سالشه دخترتون

اره عزیزم

بیمارستان بقیت الله برو،اونجا خوبه دکتراش،تااخر پیگیری میکنن هرچیزی که لازم باشه بعد خیالت تخته،دیگه لازم نمیشه پیش دکترای دیگه بری.حتما برید

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
بیمارستان بقیت الله برو،اونجا خوبه دکتراش،تااخر پیگیری میکنن هرچیزی که لازم باشه بعد خیالت تخته،دیگه ...

عزیزم دکترش ک گفت ببرین بهرامی یا طبی کودکان،ولی حتما راجع ب بقیت الله هم میپرسم ممنون ک گفتی

عزیزم دکترش ک گفت ببرین بهرامی یا طبی کودکان،ولی حتما راجع ب بقیت الله هم میپرسم ممنون ک گفتی

بقیت االله مطعنتره عزیزم،وگرنه هر دکتری یکیو معرفی میکنه و ارجاع میده باین و احتماون،باعث سردرگمی و طولانی شدن  و خستگی میشه.ولی بقیت الله هم همه امکانات رو داره و همه جور دکتری،اگه لازم باشه اونجا میفرستن پیش یکی دیگه،انصافه هم دکتراش هم امکاناتش خوبه و هم همه چی سریع پیش میره،یدفه برید اونجا

بقیت االله مطعنتره عزیزم،وگرنه هر دکتری یکیو معرفی میکنه و ارجاع میده باین و احتماون،باعث سردرگمی و ...

اره واقعا چهارماهه همش میریم ومیایم متخصص غدد، اطفال، عفونی ،خون ،گوش وحلق وبینی، جراحی اطفال حالا هم ب روماتولوژی ارجاع دادن، ممنون ک توضیح دادی چشم حتما میبرم

اره واقعا چهارماهه همش میریم ومیایم متخصص غدد، اطفال، عفونی ،خون ،گوش وحلق وبینی، جراحی اطفال حالا ه ...

نگران نباش،اره اونجا بری حله دیگه انشاالله