2777
2789
عنوان

چجوریه انقد همتون زرنگین

157 بازدید | 15 پست

چجوری همه انقد هنرمندن و زرنگن و مثلا یه تایپک دیدم طرف گفته همینجوری خانوادمو دعوت کردم بعد دسر و سوپ و غذا و..یکی دیگه کوله پشتی دوخته یه تایپک دیگه بود نوشته بود در چه حالین کلی جواب داده بودن هیچی نهارو پختیم خونه رو تمیز کردیم همه چیز عالی و تمیز و دسته گل...پس من چرا نمیتونم انقد زرنگ باشم و زنیت داشته باشم خیلی حسودیم شد☹😢

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

😂

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من نزدم😐

آفرین درست حدس زدی چون من یک عددک ..... گ.....هستم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خب چون اونایی تاپیک میزنن که یه کاری کردن وگرنه که تاپیک نمیزدن

😆

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
چرا من نزدم😐 آفرین درست حدس زدی چون من یک عددک ..... گ.....هستم

من خیلی ناراحتم الانم سه ماهمه ولی دیگه همینم کردم بهونه هیچ کاری نمیکنمم ولی خیلی اعصابم خورد میشه 

منم توی خانه داری و اشپزی و این چیزا که زنیّیت میگید زرنگ نیستم ولی توی آدمیت موفقم

من اصن زیادم از خودم توقع ندارم ولی همین که منظم باشم کافیه همونم نیستم اخه🤣

عزیزم زن جماعت همیشه ی خدا یه ذره پُز و داره...خیلیاشون که واقعی نیس...خیلیا هم شاید از نظر خودشون ف ...

میدونی چیه همین که واسه پز دادنم حال دارن پا شن کار کنن من خیلی تنبلی میکنم الانم حاملگیو بهونه کردم ولی خودم از درون خیلی خودخوری میکنم که جرا تنبلم 

منم از دسته گلی که آب دادم تاپیک زدم برک بخون امیدوار شی🤣🤣

برم بخونم 😂