2777
2789
عنوان

تربیت دختر سخت تره یا پسر؟

620 بازدید | 27 پست

من عقیده ام اینه پسر.

دنیا دور ما زن ها میگرده.توی ایرانی ک رئیس خونه مرده شما باید پسرتون طوری تربیت کنی ک جگرگوشه کسی دیگرو پر پر نکنه.من فامیلمون تا دخترش کاری میکنه جنگ و فحش و فضیحت ولی پسرش ک میکنه میگه پسره..عیبش نمیشه...

خانوما..پسرتون لطفا آدم بار بیارید چون هیچ تلاشی نکنید بزارید ی گوشه هم خودش بزرگ میشه ولی ی خانواده ک دخترشونو مث گل بار آوردن میخواد بیوفته زیر دست یابو صفتی مث پسر شما...با عرض پوزش..

پس زنان علیه زنان نباشیم....

لطفا لطفا لطفا😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما من میگم فرقی نداره یوقت دختر سرکش نشه هر جایی نشه معتاد نشه ازراه به در نشه سرخود نشه پسر هم ی وقت لاابالی معتاد نشه ی وقت دست دختر نگیره بیاره خونه ی وقت بیکاری نشه شغلش والا هر کدومش باید تربیتش خوب شه

هردو. ولی پسر سختتر.ذاتا سرکشن پسرا به خصوص تو نوجوونی خیلی سخته مدارا کردن باشون

سخت تر نیست.ولی چون زورمون ب دختره بیشتر میرسه پس اونو بیشتر گیر میدیم.

اره خب.من منظورم حساسیتشه.من بنظرم پسر حساس تره.اگه بشه پسر رو آدم بار آوردم جامعه برا دخترا پاک تر ...

من نظرم اینه دختر اگه واسه خودش ارزش قائل باشه هیچ مردی ب خودش اجازه نمیده نزدیکش بشه 

ولی تو همین سایت دخترای سرزمینمو میبینم ک چقد التماس میکنن واسه برگشتنه ی پسر🤌

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
اما من میگم فرقی نداره یوقت دختر سرکش نشه هر جایی نشه معتاد نشه ازراه به در نشه سرخود نشه پسر هم ی و ...

اره خب.نمیشه ک دخترو رو بزاری ی گوشه و فقط رو پسرت کار کنی.ولی خب تو همه این تاپیک میبینی شوهراشون از ی چیزی معاون میکنن کتک میزنن خرجی نمیدن یا شکاکن.خب اینا بخاطر اینه وقتی بار اول ی غلطی کرد تو دهنی نخورده

سخت تر نیست.ولی چون زورمون ب دختره بیشتر میرسه پس اونو بیشتر گیر میدیم.

پسر و دختر هر دو نیاز به تربیت دارن. ولی دخترا تربیت پذیرتر هستن و باید برای پسر وقت بیشتری بذاری نه اینکه کلا ولش کنی.

من هزار بار قربون صدقه پسرم میرم بغلش میکنم و میبوسمش الان ک خواهرش بدنیا اومده همه اون کارارو میکنه گفتم میخوام محبت کردن رو یاد بگیر ک بعد بعدا بتونه راحت به زن و دخترش محبتش رو زبونی هم نشون بده😅به نظر من میشه با تربیت درست پسر بچه هامون برای دخترامون توی اینده دنیا رو یک قشنگتر کنیم

معمار و طراح داخلی
چی بگم اینقدر دلم خونه. پسر مثل دسته گل بزرگ کن بفرستش مدرسه با یه مشت آدم نفهم هم کلاسی میشه. یه م ...

اره واقعا.فقط فک کردن باید نیاز های اولیه شون برطرف بشه.برا بچه هفت ساله لپ تاپ می‌خرن ک مثلا بگم روشن فکریه .فردا میبینی بخاطر همون لپ تاپ ب بلوغ زودرس رسیده.پسر خودشونه ب ما چ میزنن بچه های دیگران از راه ب در میکنن

اره خب.نمیشه ک دخترو رو بزاری ی گوشه و فقط رو پسرت کار کنی.ولی خب تو همه این تاپیک میبینی شوهراشون ا ...

آره خب اون مردی که این مدل رفتار می‌کنه نود درصد تحت تاثیر مادرش توجه کردی مثلا به همینا بگی برو به مادرشوهرت بگو میگه مامانش طرفش و میگیره خب وقتی اون زن کیف می‌کنه پسرش این مدل بار اومده یعنی تربیت خودخواسته و از قصد و هر چی بگی شعور این و ندارن درست بار بیارن

من هزار بار قربون صدقه پسرم میرم بغلش میکنم و میبوسمش الان ک خواهرش بدنیا اومده همه اون کارارو میکنه ...

اره پسر محتاج ارتباط مادر و خواهره و دختر هم محتاج پدر و برادر.ولی اگه کوتاهی بکنن هرکدوم اون‌یکی باید نیازشون جای دیگه تامین کنه