2777
2789
بله دقیقا چون عدد ۸ واضح بود  گفتم برج ۲ باردار میشی؟ اون ۲ برای این اومد ینی ۲ تا پسر میاری ...

ااقدام ک هستم اگه به همین زودیا بشه خوبه جنسیتش مهم نیس فقط بچه میخام دوس دارم دخترم خواهر برادر داشته باشه

خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله دقیقا چون عدد ۸ واضح بود  گفتم برج ۲ باردار میشی؟ اون ۲ برای این اومد ینی ۲ تا پسر میاری ...

کسی ک عاشقشم برمیگرده؟

از حروف اسمش هرچی حس. میکنی بگو 

و کلا حست راجب خیانتش چیه؟ خیانت کرده بم؟

اخه چرا منو رد کردی💔

چرا منو فقط جواب ندادی💔

کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن

دیشب جواب دادم

شاباله جان‌ممنون که جوابم‌دادی دیشب عزیزم..سرت سلامت دلت خوش باشه همیشه

هرموقع انرژی داشتی این دوتاسوال هم بهم‌میگی

شاباله ما پارسال ثبت نام کردیم برای ماشین قراربود امسال زمستون‌زنگ بزنن برامون هنوز نزدن کی زنگ‌میزنن تا قبل عید زنگ میزنن؟

عزیزم برای بچه دومم ایقد اذیت میشم تا بارداربشم؟؟

دیشب بهم گفتی برج ۲ یا برج ۴ باردارمیشی ان شاءاللع محقق بشه واسم عزیزم الهی دوقلو بارداربشم..

خدایا به امیدی تو...برای حاجت دلم دعاکنید 💙

شاباله جان‌ممنون که جوابم‌دادی دیشب عزیزم..سرت سلامت دلت خوش باشه همیشه هرموقع انرژی داشتی این دوتا ...

ماشین ۴۰۳

خودمم مث تو ام برای بچه دو باردار نشدم نمیدونم بچه دوم هرکار میکنی نمیشه😅

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

دخترا میشه بعد بیام جواب بدم یا تاپیک بزنم بعدا

الان نمیتونم چون دیشب اصن نخوابیدم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
ماشین ۴۰۳ خودمم مث تو ام برای بچه دو باردار نشدم نمیدونم بچه دوم هرکار میکنی نمیشه😅

شاباله من‌هنوز اولی رو باردارنشدم تو فکر دومی هستم‌الان‌چندسال که اقدامم سال جدید اگ خدابخواد میخوام برم‌دکتر خیلی دلم میخواد دوقلو بارداربشم میگم خدایا برام‌جبران کن این چندسال رو..الهی بحق فاطمه زهراااا بزووودی زوود بارداربشی عزیزم

خدایا به امیدی تو...برای حاجت دلم دعاکنید 💙

ماشین ۴۰۳ خودمم مث تو ام برای بچه دو باردار نشدم نمیدونم بچه دوم هرکار میکنی نمیشه😅

میشه بگین داداشم ماشینشو ک تحویل گرفت استفاده میکنه یا باز میفروشه؟

اصلا چرا این بچه اینطور شده؟ چرا سرخود هرکار بخواد میکنه؟ چ دردی داره؟ از کجا پول میارع؟؟؟🤕🤕🤕🤕

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

هنوزم برات منشی میبینم شما یا منشی میشی یا یک خانم منشی تو زندگیتونه چون این منشی بودن خیلی واضحه ر ...

سلام گلم خوبی شما که حس ششم دارید میشه کمکم کنید برادرم الان سی سالشه مکانیکه حدود چهارساله مکانیکی بازکرده بود اما کارهاش 

خوب پیش نمیره می خواد مغازشو جمع کنه مادرم از ناراحتی داره دق می کنه من خیلی ناراحتم عزیزم فکر می کنی کار برادرم درست میشه ایندشو چجوری می بینی