2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دختره 11سالشه  8واسه چیه یعنی

عدد ۸ اومده فک کنم از ۸ سالگی بچت اقدام کردی برای بارداری یا نمیدونم چی یا سال هشتم ازدواجت یه اتفاقی تفتاده توی زندگیتون

یه پسر هم برات میبینم اما حس میکنم ک یه دختر و دو پسر میاری پسرات پشت سر هم یا پسر اولی ۵_۶ ساله میشه دومی میاری

اما مطمئنم ۲ پسر پشت هم میاری دیگه اون بستگی داره خودت بخوای یا نه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
عزیزم گفتی برادرت بالای ۳۰ سال بشه ازدواج میکنه. برادرم الان ۳۷سالشه. پس کی زن میگیره 

خب براش بالای ۳۰ دیدم ۳۶ سالگی عاشق شده یا خواستگاری رفتین براش؟

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
عدد ۸ اومده فک کنم از ۸ سالگی بچت اقدام کردی برای بارداری یا نمیدونم چی یا سال هشتم ازدواجت یه اتفاق ...

اانشالله  همینکه میگی باشه 

از 3سالگی دخترم باردار نشدم 

شاید اون عدد 8واسه اینه که 8ساله باردارنشدم الان

خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....
عاشق شده رو خبر نداریم بما نمیگه. ولی تا حالا اصلا براش خاستگاری نرفتیم

۳۶ سالگی بند یه دختره شده ولی حس یکنم کات کردن کلا تو فاز زن گرفتن نیس اگر همینجوری پیش بره ۴۲ سالگی زن میگیره اگر اصرار کنید و اجبار باشه ۳۸ سالگی

اتفاقا ۲۵ سالگی هم یکیو میخواسته

رشته تحصیلیش مهندسیه؟ یا نزدیک ب دانشگاهی ک مهندسی بوده کار میکرده؟

ماز مهندسی براش یه چیزی میبینم

احتمالا خانومی ک باهاش ازدواج کنه یکم ازش بزرگتر باشه

اانشالله  همینکه میگی باشه  از 3سالگی دخترم باردار نشدم  شاید اون عدد 8واسه اینه که ...

بله دقیقا چون عدد ۸ واضح بود 

گفتم برج ۲ باردار میشی؟

اون ۲ برای این اومد ینی ۲ تا پسر میاری یا فرزند دومته

اما بارداریت توی تیر ماه اگر اقدام کنی و بخوای

۳۶ سالگی بند یه دختره شده ولی حس یکنم کات کردن کلا تو فاز زن گرفتن نیس اگر همینجوری پیش بره ۴۲ سالگی ...

چرا سوال منو رد کردی؟

🙂🙂🙂🙂

کسی ک عاشقشم برمیگرده؟

از حروف اسمش هرچی حس. میکنی بگو 

و کلا حست راجب خیانتش چیه؟ خیانت کرده بم؟

اخه چرا منو رد کردی💔

کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن

بالاخره کارای شوهرم درست میشه؟

توی شغلش ب مشکل خورده مثلا رییس باهاش لج کرده و کارش پیش نمیره؟

بله دقیقا چون عدد ۸ واضح بود  گفتم برج ۲ باردار میشی؟ اون ۲ برای این اومد ینی ۲ تا پسر میاری ...

چرا منو نمیگی خداااا  

بنظرت (م)دوستم داره؟

ویژگی هاش رو بگو چطور پسریه

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله