2777
2789
عزیزم من تو تاپیک قبلی پرسیده بودم کی ازدواج میکنم؟چه کارس... ولی ترکید نتونستم ببینم چی نوشتید برام ...

کاسبه و وضع مالیش معمولیه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله جواب داده بودید ولی تاپیک ترکیده بود  ممنونم سوالم برای ازدواجم بود چه سالیه و چه کاره هس ...

کاسب و بازاریه وضع مالیش معمولی پدرش وضع مالی نسبتا خوبی داره پسره مستقل و با ابهت و جدی

منش و رفتار و مردم داریش خوبه اجتماعیه

قدش ۱۸۰ یا ۱۹۰ هیکل تو پری داره

توی کارش پیشرفت زیادی میکنه در اینده

فکر میکنم یک خواهر داره 

پسره غریبه و نسبت فامیلی باهات نداره

توی اسمش ب داره مث بهزار یا بهروز بهرام یه همچین چیزی

خودت لاغر اندام و انگشتای دستت کشیده یکم غر میزنی وقتی کارای خونه رو میکنی اشپزیت خوبه اما یک غذا رو مشکل داری غذای معروفیم هس ینی غذای اصیل ایرانی ک همه بلدن

قعلا دچار سردرگمی گیجی هستی نمیدونی چیکار کنی دو تا بچه برات میبینم یک دختر یک پسر اولی احتمالا دختر بشه 

زندگیت با این پسری ک کاسبه خوب پیش میره توی خونه اپارتمانی زندگی میکنید

رنگ‌پوستت سفیده و یکم استخونی هستی چون دستات مخصوصا انگشتات استخونیه صدف ناخن هات بزرگ

چشات گود رفته یکم اونم برای بیخوابیه

استرس هم داری 

ازدواجت رو نمیتونم دقیق بگم عدد ۳ اومده ولی یمن و خوشی خیلی زیاد برات توی ازدواج میبینم چون ازدواجت واقعا عالیه واقعا

پسره یا ماشین مشکی داره یا مشکی میخره

خودتم توی اینده شغلیت فعلا کاری برات نمیبینم اما ب فکرش هستی یا ب فکر کار کردن میفتی

بنیه ضعیفی داری یا زود مریض میشی استانه تحمل دردت و صبرت کمه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
سلام عزیز بنظرت من کی بچه دارمیشم ممنون میشم بگی

عدد ۲ اومد 

الان باردار نیستی؟

اگر نیستی احتمالا برج ۲

ن الان پریودم  خداکنه برج 2باشه ای خدا

حتما باردار پیشی ۵ ساله یا ۶ ساله ازدواج کردی؟

یا ۸ سال

12ساله ازدواج کردم بچه دومی نمیشم

متوجه شدم پس چرا یه عدد ۸ دیدم بچت ۸  یا ۶ سالشه؟

پسره؟

ممنونم ❤️ ولی لاغر نیستم    

دستات ظریفه استخون ترقوه زده بیرون

اونقدر ک فکر کنی نه لاغر نیستی ولی چیزی ک دیدم چاق هم نبود

سلام صبح بخیر نمیتونم‌درخواست دوستی قبول کنم دیشب جواب سوالاتتون رو دادم لطفا ب تاپیک اخر مراجعه کن ...

عزیزم گفتی برادرت بالای ۳۰ سال بشه ازدواج میکنه. برادرم الان ۳۷سالشه. پس کی زن میگیره 

سلام صبح بخیر نمیتونم‌درخواست دوستی قبول کنم دیشب جواب سوالاتتون رو دادم لطفا ب تاپیک اخر مراجعه کن ...

سلام عزیزم 

حست نسبت به اینکه عشقم برمیگرده یانه چیه؟

کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن