2777
2789
عزیزم من تو تاپیک قبلی پرسیده بودم کی ازدواج میکنم؟چه کارس... ولی ترکید نتونستم ببینم چی نوشتید برام ...

کاسبه و وضع مالیش معمولیه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله جواب داده بودید ولی تاپیک ترکیده بود  ممنونم سوالم برای ازدواجم بود چه سالیه و چه کاره هس ...

کاسب و بازاریه وضع مالیش معمولی پدرش وضع مالی نسبتا خوبی داره پسره مستقل و با ابهت و جدی

منش و رفتار و مردم داریش خوبه اجتماعیه

قدش ۱۸۰ یا ۱۹۰ هیکل تو پری داره

توی کارش پیشرفت زیادی میکنه در اینده

فکر میکنم یک خواهر داره 

پسره غریبه و نسبت فامیلی باهات نداره

توی اسمش ب داره مث بهزار یا بهروز بهرام یه همچین چیزی

خودت لاغر اندام و انگشتای دستت کشیده یکم غر میزنی وقتی کارای خونه رو میکنی اشپزیت خوبه اما یک غذا رو مشکل داری غذای معروفیم هس ینی غذای اصیل ایرانی ک همه بلدن

قعلا دچار سردرگمی گیجی هستی نمیدونی چیکار کنی دو تا بچه برات میبینم یک دختر یک پسر اولی احتمالا دختر بشه 

زندگیت با این پسری ک کاسبه خوب پیش میره توی خونه اپارتمانی زندگی میکنید

رنگ‌پوستت سفیده و یکم استخونی هستی چون دستات مخصوصا انگشتات استخونیه صدف ناخن هات بزرگ

چشات گود رفته یکم اونم برای بیخوابیه

استرس هم داری 

ازدواجت رو نمیتونم دقیق بگم عدد ۳ اومده ولی یمن و خوشی خیلی زیاد برات توی ازدواج میبینم چون ازدواجت واقعا عالیه واقعا

پسره یا ماشین مشکی داره یا مشکی میخره

خودتم توی اینده شغلیت فعلا کاری برات نمیبینم اما ب فکرش هستی یا ب فکر کار کردن میفتی

بنیه ضعیفی داری یا زود مریض میشی استانه تحمل دردت و صبرت کمه

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
سلام عزیز بنظرت من کی بچه دارمیشم ممنون میشم بگی

عدد ۲ اومد 

الان باردار نیستی؟

اگر نیستی احتمالا برج ۲

ن الان پریودم  خداکنه برج 2باشه ای خدا

حتما باردار پیشی ۵ ساله یا ۶ ساله ازدواج کردی؟

یا ۸ سال

12ساله ازدواج کردم بچه دومی نمیشم

متوجه شدم پس چرا یه عدد ۸ دیدم بچت ۸  یا ۶ سالشه؟

پسره؟

ممنونم ❤️ ولی لاغر نیستم    

دستات ظریفه استخون ترقوه زده بیرون

اونقدر ک فکر کنی نه لاغر نیستی ولی چیزی ک دیدم چاق هم نبود

سلام صبح بخیر نمیتونم‌درخواست دوستی قبول کنم دیشب جواب سوالاتتون رو دادم لطفا ب تاپیک اخر مراجعه کن ...

عزیزم گفتی برادرت بالای ۳۰ سال بشه ازدواج میکنه. برادرم الان ۳۷سالشه. پس کی زن میگیره 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 35 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز