2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ازتون الان هم دارید یا درمان کردید؟

اگر بخای برای همیشه درمان بشی باید برای همیشههههه سبک زندگیتو عوض کنی 

قند و شکر و مواد بسته بندیو چیپسو پفکو کیک شیرینی و فست فود ....حذف کنی و سالم خواری بکنی در کنارش ورزش ملایم انجام بدی یادت باشه ورزشایی مثل ایروبیک و زومبا که خیلی تند و سریع هستن خوب نیس ورزشایی مثل فیتنس یا پیلاتس خیلی خوبن دیگ جونم برات بگه که این مدل زندگی کردن سخته خب من خودم به شخصه تا حالا نتونستم این کارارو همرو انجام بدم 

خواهرم به مدت شش ماه کامل انجام داد و حامله شد و الان یه جوجه خوشگلللل داره ولی بعد حاملگی خب بازم برگشت به گذشته 

خب نمیشه که تا اخر عمر هیچ کیکی نخورد😢

بقیشو کامنت بعدی مینویسم

در کنار غدات همیشه سبزیجات فراوان بخورررر کلم بروکلی خیار کاهو گوجه تربچه و ..... بدون سس البته 

من برا کاهش علائم مثل ریزش مو و جوش و اینا خب قرص میخورم قرص سپروترون کمپاند که یجور قرص جلگیری از حاملگیه 

میدونم کار خوبی نمیکنم ولی خب بهتر از ابنه که کچل بشم یا صورتم با جوشای گنده و دردناک پر بشه 

دو راه دارم خب یا تغییر سبک زندگی که کم هزینه هم نیس باید مغریجات مفید بخری بخوری به صورت خام انواع سبزیجات و میوه و غذاهای سالم....

راه دومم کنترل علائم با قرصو ایناس من که فعلا نمبخام حامله بشم قرص میخورم

در کنارش پودر اینوفولیک از داروخانه میخدم روزی یه پودر و تو اب حل میکنم میخورم اینم برا کاهش علائم خیلی خوبه 

اگر بخای برای همیشه درمان بشی باید برای همیشههههه سبک زندگیتو عوض کنی  قند و شکر و مواد بسته ب ...

من مجردم ریزش مو موهام قبلا پرپشت بود خیلی و موی زائد که همش باید لیزر شه و جوش و تغییرات خلق و خو افسردگی  و چاق شدن قبلا خیلی لاغر بودم یهو چاق شدم اعصاب برام نذاشته

خیلی دعاتون میکنم اگه واقعا جزییات کارایی که خواهرتون انجام داد بگید

و ابنکه میشه رویش مجدد مو هم داشت با اصلاح سبک یا موهای رفته برنمیگرده؟

در کل انواع کلم 

کلم برگ گل کلم کلم بروکلی بشور بزار رو میز اشپزخونت بخور هر روز یکم 

بدترین سم هم برات شبا دیرخوابیدنه باید قبل دوازده بخوابی 

استرس نداسته باشی و پیاده روی کنی 

در کل تخمدان پلی کیستیک ادمو از درون نابود میکنه 

کنار اینهمه مشکلات زندگی باید فکر ریزش مو یا جوشای گندتم باشی😞

من مجردم ریزش مو موهام قبلا پرپشت بود خیلی و موی زائد که همش باید لیزر شه و جوش و تغییرات خلق و خو ا ...

برمیگرده عزیزم نترس من یه دروه یه جوری موهام میریخت خدا میدونه ببین شونه میکردم یه گوله مو جمع میشد و مینشستم گریه میکردم بزار برات کامل بگم اون چکارایی کرد

در کل انواع کلم  کلم برگ گل کلم کلم بروکلی بشور بزار رو میز اشپزخونت بخور هر روز یکم  بد ...

اره همین الان دارم گریه میکنم خیلی داغونم کرده روحیم افتضاحه زندگی خودش سختی داره اینم از درون ازار میده هرروز فکر میکنم منی که همه از زیباییم میگفتن دیگه شباهتی ب قبل ندارم

برمیگرده عزیزم نترس من یه دروه یه جوری موهام میریخت خدا میدونه ببین شونه میکردم یه گوله مو جمع میشد ...

اخه میگن کچل میشی بعضیا

من حاضرم هیچوقت لب به قند و چربی نزنم همه چیرو رعایت کنم ولی جلو اینه خودمو شبیه چند سال پیشم ببینم ظاهرمو حالمو ذوق و شوقمو

اولا که گفتم ساعت خوابشو تنظیم کرد شبا قبل دوازده و صبح ها قبل ۹بیدار میشد 

روزی حداقل نیم ساعت پیاده روی میکرد 

قند و شکرو شیرینیو کیکو بیسکوییتو این چیزارو کامل حذف کرده بود در واقع تمام مواد بسته بندی حذف شده بود 

فقط گاهیییی کیک خونگی میخورد با شکر کم 

روغن زیتون و کنجد استفاده میکرد 

شبا ده تا بادام خام رو خیس میکرد و فرداش پوستشونو جدا میکرد و میخورد

به جای هله هوله مثلا تخم کدوی خام میخورد روزی ده بیس تا فندق میخورد دیگه برگ زردالو و این چیزایی که قدیما شب چله میخوردن😂😂😂 

یادت باشه اجیل شور و تفت داده شده سمه برات

بشقاب غذاشو تغییر داده بود در کنار بشقاب غذاش کلی سبزیجات میخورد غڋا هم خوب میخوردا کم نمیخورد ولی کنارش کلی سالاد بدون سس میخورد 

و بعد چند ماه بهم پیام داد که حاملم و الان جوجه خوشگلشو بغل میکنم 😢😍

برمیگرده عزیزم نترس من یه دروه یه جوری موهام میریخت خدا میدونه ببین شونه میکردم یه گوله مو جمع میشد ...

اخه من قرص نمیخورم چون قرص ال دی خیلی عصبیم میکرد و افسرده میشدم بعدا هم که قطع کردم بیشتر ریخت گوله گوله من فقط میخوام مطمئن شم این همه تلاش و سختی از حذف های غذایی و ورزش و ... برای موهام و پوستم و اندامم و روانم واقعاااا همه چیمو بهم برمیگردونه چون به قول شما اصلاح سبک سخته فقط میخوام بدونم این سختیا ارزششو داره با جون ودل انجام میدم