2777
2789
عنوان

راهکار برای پرپشت شدن مو

41215 بازدید | 17 پست

خانما من یه مدت بود که بخاطر فشار روحی خانواده‌ و فشار زیاد درس و دانشگاه افسرده شده بودم و اضطرابم عود کرده بود به حدی که شبا یا نمیتونستم بخوابم یا اگه خوابم می‌برد انقد خواب هام پریشون بود که با وحشت و استرس زیاد بیدار میشدم. اصلا بعضی وقتا به حدی دلم میخواست گریه کنم که نگو ولی نمیشد که نمیشد. خلاصه بعد از یه مدت با کلی سعی و تلاش تونستم خودمو نجات بدم ولی از عوارض همین استرسام ریزش موی شدید بود... منی که موهام رو هر کی میدید میگفت چه موهایی داری موهام شده بود یک سوم. به شدت نازک شده بود و می‌ریخت. مثلا همین که دست میکردم تو موهام کلی مو میومد بیرون تو حموم که اصلا نگم کپه کپه مو جمع میکردم. هزار تا دکتر رفتم و دارو و قرص و اینا ولی جواب نداد ولش کردم دیگه قرصا هم هورمونی گفتم بدتر میشم که بهتر نمیشم. یکی از خانمای فامیلمون خانم خوبیه و سنی ازش گذشته. تو یکی از مهمونی ها که دیدمش بهش گفتم این راهکار ها رو داد بهم. بعضیاش واقعا خوب جواب داد الان براتون تو پست بعدی میذارم چون واقعا الان مشکل خیلیامون شده ریزش مو که بیشتر هم مال همین اعصابمونه.. 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا راهکار هایی بود که خانمه بهم داد که اونایی که ازش نتیجه گرفتم براتون مینویسم چون من اینا رو هر کدوم دوره ای مصرف کردم

1.اب پیاز راستش خانما من سه هفته یه روز درمیون آب پیاز میزدم به سرم و بعد 40 دقیقه میشستم ولی حقیقتش اصلا نتیجه نداد... سرم هنوز بوی پیاز میده بخاطر همین اینو زیاد پیشنهاد نمیکنم

2.من به مدت 10 هر روز یه خورده روز روغن زیتون تو ماکروویو میذاشتم گرم بشه داغ نه ها فقط گرم بشه بعد میزدم به سرم فقط به ریشه ها و پایین موهام و این ریزش موهام رو یه کوچولو کمتر کرد و بیشتر برا رشد موهام بود زیاد نه ها که معجزه باشه یهو 10 سانت بلند شه نه در حد چند میلی متر

2.روغن نارگیل روغن نارگیل برا من عالی جواب داد اینم 10 روز زدم ریزش موهام رو خیلی کمتر کرد واقعا کامل نه ولی بخش زیادیشو گرفت

3.روغن سیاهدانه راستش اینم واسه موهای من جواب نداد

4.اب گرم ناشتا با چند قطره آب لیمو این یکی هم فقط یه خورده لاغر ترم کرد برا چربی های شکم خوب بود یه خورده لاغر تر شدم اینو هنوزم میخورم عادت کردم بهش اما برا مو نبود زیاد

5.خمیر شنبلیله این یکی دوره ش رو یکماهه من استفاده کردم و به نظرم این از همش بهتر بود موهای کرکی نازک و ریز ریز بین موهام در اومده که پر تر دیده میشه و ریزشش هم که با نارگیل خیلی بهتر شده بود با این بازم کمتر شد ولی هنوزم میریزه..

این اینطوری بود که من تخم شنبلیله گرفته بودم هر دفعه یه خورده‌ ش رو تو آب خیس میکردم میذاشتم یه شب بمونه مثل نخود اینا که خیس می‌کنیم بعد من اینا رو آسیاب میکردم یه حالت خمیری شکل پیدا می‌کرد بعد اینو رو موهام میذاشتم 40دقیقه بمونه بعد گاهی بهش روغن کرچک یا زیتون هم اضافه میکردم که خوب بود واسه من

امیدوارم کمکتون کنه خانما اگه سوالی چیزی داشتید بپرسید بدونم و بتونم جواب میدم

راستی اینم بگم تغذیه هم مهمه و خیلی خیلی زیاد حالات رو حس روانی 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
آره ، من کچلم

نگو اینطوری عزیزم ایشالا بهتر میشی 

لایک لطفا

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
ممنون عزیزم برای ریزش مو هورمونی هم خوبه راهکارتون؟

من بیشتر اعصابم بود تا هورمون و اینا 

حالا بازم نمیدونم ولی ضرری ندارن چون قرص و شیمیایی نیستن 

من آب پیاز با روغن جوجوبا شنیدم که خوبه 

آره این خانمه به منم گفت اب پیازو ولی میگم نه تنها آب پیاز تاثیر نداشت واسم تازه سرم تا چندین روز بو میداد هر چی میشستم بو پیاز نمی‌رفت 

اینا راهکار هایی بود که خانمه بهم داد که اونایی که ازش نتیجه گرفتم براتون مینویسم چون من اینا رو هر ...

خب این تخم شنبلیله که به عنوان ماسک میزاشتیش رو موهات اشکال نداره بیوفته رو پوست سر؟

اخه من شنیدم هر ماسک مویی که بزاریش رو پوست سرت باعث ریزش مو میشه

خب این تخم شنبلیله که به عنوان ماسک میزاشتیش رو موهات اشکال نداره بیوفته رو پوست سر؟ اخه من شنیدم ه ...

نه عیبی نداره 

ولی بیشتر از تیم ساعت نمونه 

روغن زیتون هم خوبه به ریشه و پوست سر حتی ماساژ بدی

نه عیبی نداره  ولی بیشتر از تیم ساعت نمونه  روغن زیتون هم خوبه به ریشه و پوست سر حتی ماس ...

من روغن زیتون هر وقت که میزارم روی حتی نوک موهام موهام ریش میگیرن نمیدونم چرا.میشه دقیق روش استفاده از ماسکتو و طرز تهیه شو بهم بگی.ممنون

من روغن زیتون هر وقت که میزارم روی حتی نوک موهام موهام ریش میگیرن نمیدونم چرا.میشه دقیق روش استفاده ...

بله عزیزم 

تخم شنبلیله رو یه روز میزاری خیس بخوره عین نخود لوبیا که میزاره خیس بخوره 

بعدش که یه روز موند می‌ریزی تو آسیاب یا آنقدر می‌کوبیش که خمیری شکل بشه 

بعدش یه کم روغن نارگیل یا کرچک بریز داخلش و بزار رو سرت بمونه روی قسمت بالایی سرت نه نوک موهات و ساقه ها 

پلاستیک هم بکش سرت 

نیم ساعت بمونه و بشورش 

امتحان کن اگه نتیجه گرفتی ادامه بده چون ممکنه رو انواع مو فرق کنه