اینا راهکار هایی بود که خانمه بهم داد که اونایی که ازش نتیجه گرفتم براتون مینویسم چون من اینا رو هر کدوم دوره ای مصرف کردم
1.اب پیاز راستش خانما من سه هفته یه روز درمیون آب پیاز میزدم به سرم و بعد 40 دقیقه میشستم ولی حقیقتش اصلا نتیجه نداد... سرم هنوز بوی پیاز میده بخاطر همین اینو زیاد پیشنهاد نمیکنم
2.من به مدت 10 هر روز یه خورده روز روغن زیتون تو ماکروویو میذاشتم گرم بشه داغ نه ها فقط گرم بشه بعد میزدم به سرم فقط به ریشه ها و پایین موهام و این ریزش موهام رو یه کوچولو کمتر کرد و بیشتر برا رشد موهام بود زیاد نه ها که معجزه باشه یهو 10 سانت بلند شه نه در حد چند میلی متر
2.روغن نارگیل روغن نارگیل برا من عالی جواب داد اینم 10 روز زدم ریزش موهام رو خیلی کمتر کرد واقعا کامل نه ولی بخش زیادیشو گرفت
3.روغن سیاهدانه راستش اینم واسه موهای من جواب نداد
4.اب گرم ناشتا با چند قطره آب لیمو این یکی هم فقط یه خورده لاغر ترم کرد برا چربی های شکم خوب بود یه خورده لاغر تر شدم اینو هنوزم میخورم عادت کردم بهش اما برا مو نبود زیاد
5.خمیر شنبلیله این یکی دوره ش رو یکماهه من استفاده کردم و به نظرم این از همش بهتر بود موهای کرکی نازک و ریز ریز بین موهام در اومده که پر تر دیده میشه و ریزشش هم که با نارگیل خیلی بهتر شده بود با این بازم کمتر شد ولی هنوزم میریزه..
این اینطوری بود که من تخم شنبلیله گرفته بودم هر دفعه یه خورده ش رو تو آب خیس میکردم میذاشتم یه شب بمونه مثل نخود اینا که خیس میکنیم بعد من اینا رو آسیاب میکردم یه حالت خمیری شکل پیدا میکرد بعد اینو رو موهام میذاشتم 40دقیقه بمونه بعد گاهی بهش روغن کرچک یا زیتون هم اضافه میکردم که خوب بود واسه من
امیدوارم کمکتون کنه خانما اگه سوالی چیزی داشتید بپرسید بدونم و بتونم جواب میدم
راستی اینم بگم تغذیه هم مهمه و خیلی خیلی زیاد حالات رو حس روانی