2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من اینا رو میخونم بیشتر ترسم میگیره

خب آدم اومده تو این دنیا برای عبادت خدا کسی ک سرپیچی کنه از دستور خدا عواقب وحشتناکی داره

من بلوچ هستم و این لطف خداست همین بلوچ بودن هم آرزوی خیلیاست...  
حالا فکر کن عذاب قبر اونایی که نمیخونن به نمازخون فحش میدن توهین میکنن چیه؟

دیگه اونا لعنت شده ان 

عذاب فقط واسه این می‌بینید؟؟؟عجب 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عذاب فقط واسه این می‌بینید؟؟؟عجب 

نه عذاب واسه خیلی چیزاست من فقط این موضوع رو گذاشتم

فعلا که دارن منو لعنت میکنن وبه ریشم میخندن.اما خب قیامت قیافشون دیدنیه

ببخشید ولی شما شیعه هستین

ببخشید ولی شما شیعه هستین

ظاهرا اهل سنت رو نمیشناسید اهل سنت بخصوص جوانها شون نسبت به شیعه به نماز مقیدترن من دیدم یکبار برای نماز ظهر و یکبار برای عصر میرن مسجدخیلی هم صادق وچشم ودل پاک ومحترم واهل حلال حرام هستند بینشون زندگی کردم.وهابیت به اسم اهل سنت خداروشکر در غرب کشور نیستند امامتاسفانه یکی از استانهای مرکزی کشور که به عقل جن هم نمیرسه تعدادشون خیلی زیاده شیعه ها دارن وهابی میشن نماز که هیچ افتخارشون رابطه با محارمه جالب اینجاست اون حرام زاده آخر زمان از نسل همینهاست.اما جواب سوالتون من شیعه دوآتیشه هستم اونها که گفتم شیعه شناسنامه ای هستند وعجیب تر اینکه سید طباطبایی هستند.از پدر مادر طباطبایی.من همیشه میگم ابو جهل وابولهب همخون پیامبر بودن.بعضی وقتا به شوخی میگم تبت یدا ابی لهب