2777
2789
عنوان

چیکار کنم زود عصبی نشم؟چی بخورم؟

1249 بازدید | 50 پست

سلام خانوما خودمم میدونم خیلی بد اخلاقم خیلی

زود عصبی میشم

سر بچه ها همسرم

اونا هم زده میشن

بچه هام سه ساله و یه ساله ان و شلوغ

البته کارای خونه زیاد ‌که کمکی هم از طرف همسر ندارم اونم به شدت ایراد گیر و نق نقو

ولی من میخوام آرامش داشته باشم جواب هر چیو با آرامش بدم

چیکار کنم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سوال شمارو دارم بچه ندارم ولی باز عصبی ام

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

با خوردنی شاید خیلی موثر نباشه

شنیدم برای آرامش گرفتن یوگا خوبه.

هم میتونید بیرون برید هم از چیزایی که تو نت هست استفاده کنید.

خوراکهای پر فلفل و محرک کمتر بخورید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

گل گاو زبان .سنبل طیب .استخودوس دم کن بخور هر روز.ارام بخشه

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm

با شرايطي كه از خودت تعريف كردي ادم بشدت عصبي ميشه

واقعا سخته به ارامش برسي 

ولي كار نشد نداره

شايد دوستان راهكاري بدن بهت

به امید روزی که ظالم و طرفدارهای ظالم به هلاکت برسن
برو روانپزشک با یه قرص اکی میشی

روانپزشک برم که شوهرم راه به راه میگه روانی

الان گاها میگه اون موقع که دیگه دست برنمیداره میگه ثابت شد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
با شرايطي كه از خودت تعريف كردي ادم بشدت عصبي ميشه واقعا سخته به ارامش برسي  ولي كار نشد ندار ...

کیه که درک بکنه

ولی میخوام خودمو بزنم به اون راه

گل گاو زبان .سنبل طیب .استخودوس دم کن بخور هر روز.ارام بخشه

اثر میذارن واقعا؟

اثر میذارن واقعا؟

منم خیلی عصبی هستم دم میکنم میخورم خیلی تاثیر داره

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm
با خوردنی شاید خیلی موثر نباشه شنیدم برای آرامش گرفتن یوگا خوبه. هم میتونید بیرون برید هم از چیزای ...

درسته ولی واسه یوگا هم شرایط خونه محیا باشه

سر و صدای بچه ها تمرکز نمیذاره بکنم

روانپزشک برم که شوهرم راه به راه میگه روانی الان گاها میگه اون موقع که دیگه دست برنمیداره میگه ثابت ...

ول کن شوهرت رو،اونم ببر،اون بدتر از تویه،من رفتم ۶ ماه دارو خوردم فقط یه قرص لر کی هر چی می گه به چپمه

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

منم خیلی عصبی هستم دم میکنم میخورم خیلی تاثیر داره

هر روز

از عطاری میگیرم حتما

زیاد خوردنش ضرر نکنه؟