2777
2789
عنوان

چیکار کنم زود عصبی نشم؟چی بخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 50 پست
اثر میذارن واقعا؟

تو‌نت در باره اینا که نوشتم سرچ کن اثر درمانیشرو بخون  مخصوص اعصاب و ارام بخش هستن

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm
کیه که درک بکنه ولی میخوام خودمو بزنم به اون راه

عذر ميخوام ادم بي عار و بي درد ديدي تاحالا؟؟

بايد رو خودت كار كني اينطوري بشي

به امید روزی که ظالم و طرفدارهای ظالم به هلاکت برسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن شوهرت رو،اونم ببر،اون بدتر از تویه،من رفتم ۶ ماه دارو خوردم فقط یه قرص لر کی هر چی می گه به چپ ...

اسم قرص چیه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
هر روز از عطاری میگیرم حتما زیاد خوردنش ضرر نکنه؟

من که هر روز میخورم.شما از عطاری سوال کن که روزی چند بار یا چند روزی میتونی مصرف کنی بهت میگه

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm
عذر ميخوام ادم بي عار و بي درد ديدي تاحالا؟؟ بايد رو خودت كار كني اينطوري بشي

چی بگم والا

بعضیا هستن واسه هر چیزی میخندن

ولی من نمیتونم یه حرف کوچیکم باشه خیلی بهم برمیخوره

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
تو‌نت در باره اینا که نوشتم سرچ کن اثر درمانیشرو بخون  مخصوص اعصاب و ارام بخش هستن

شنیدم اینارو ولی نمیدونستم چقدر تاثیر داره

درسته ولی واسه یوگا هم شرایط خونه محیا باشه سر و صدای بچه ها تمرکز نمیذاره بکنم

بالاخره یه ساعتی میخوابن دیگه

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
شنیدم اینارو ولی نمیدونستم چقدر تاثیر داره

وقتی بخوری متوجه میشی 

منم شرایطم مثل شما بوددوتابچه پشت سرهم.روانی شدم.اعصابم به شدت ضعیف شدوروانی شدم الان یه کم بزرگ شدن ولی من داغون شدم.الان میگم کاش حداقل دوسال ارامبخش میخوردم.بهتربودالان دیگه حال وحوصله واعصاب ندارم.بدترین دوران زندگیم بود.

بالاخره یه ساعتی میخوابن دیگه

اره میخوابن باید امتحان کنم خیلی دوس دارم آروم باشم

منم شرایطم مثل شما بوددوتابچه پشت سرهم.روانی شدم.اعصابم به شدت ضعیف شدوروانی شدم الان یه کم بزرگ شدن ...

بزرگ شدن؟

خدا نگهشون داره،منم میگم شاید بزرگ شدن منم آروم بشم

اره میخوابن باید امتحان کنم خیلی دوس دارم آروم باشم

حالا اول این روش رو امتحان کنید نشد پیش روانشناس برید.

یه جوری نرید شوهرتون بفهمه.

مجبور نیستید بهش بگید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
اسم قرص چیه؟

من اسنترا داد ،ولی من استرس هم داشتم اضطراب شرایط داره خوردنش،وگرنه حالت تهوع می گیری

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

حالا اول این روش رو امتحان کنید نشد پیش روانشناس برید. یه جوری نرید شوهرتون بفهمه. مجبور نیستید به ...

نه بابا اگرم برم نمیرم

چون گاها میگه روانی اگه برم میگه دیدی مشکل داری

والا درسته زود عصبی میشم ولی نه چیزی پرتاپ میکنم نه چرت و پرت میگم😂 فقط همون لحظه عصبی میشم 

من اسنترا داد ،ولی من استرس هم داشتم اضطراب شرایط داره خوردنش،وگرنه حالت تهوع می گیری

فعلا شیر میدم قرص نمیتونم بخورم