2777
2789
عنوان

بیاید بگید چجوری ببخشم؟😭😭😭😭

310 بازدید | 27 پست

چیکار کنم؟

ما سه سال باهم بودیم

تو این سه سال انقدر فامیلاشون پرش کردن انقدر خون به جیگرم کردن تا طاقت من تموم شد

فکر کنید مثلا اگه تولدم یا ولنتاین بود میگفتن خیلی داری واسش خرج میکنی(همیشه من سعی میکردم هدیه های گرونتر از اون یا در حد خودش بخرم چون خرج کافه و... با اون بود)

یا میگفتن چقدر میبریش رستوران تو این سه سال ما سرجمع ۵ بار رستوران نرفتیم و اونا خودشون حداقل هفته ای یه بار دوس.ت دختراشون یا نامزدشونو رستوران میبردن،خرجی میدادن بهشون،حتی برای خانواده طرفشون خرید میکردن

این کم عقلم حرف اونارو باورش میشد من متوجه میشدم که به حرفاشون فکر میکنه

الان که کات کردیم هرکاری میکنم نمیتونم فامیل و خانوادشو ببخشم و ازشون بگذرم

مدام تو فکر بدیهایی هستم که بهم کردن

عزیزم .. اگه دوتا ادم واقعا از ته وجود هم و دوس داشته باشن حرفای هیچکس و گوش نمیدن و تاثیری نداره روشون .. این اقا خودشون خرده شیشه داشتن .. و بهتره دیگ با فکر بهش خودت و عذاب ندی

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خودش ک جدا شدی دیگ به خانوادش هم فک نکن

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
عزیزم .. اگه دوتا ادم واقعا از ته وجود هم و دوس داشته باشن حرفای هیچکس و گوش نمیدن و تاثیری نداره رو ...

ساده بود

خیلی بهش گفتم گوش نده گفتم اگه بده چرا خودشون انجام میدن

تاثیری نداشت🙂

الان میگه بیا برگردیم به هم

اگه بخاطر حرف دیگران کات کرده که برو دعا به جون فامیلش کن نجاتت دادن درسته نیت اونا خبیثانه بوده اما از بوجود اومدن یه فاجعه در آینده شما پیشگیری کردن 

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

برو خدا رو شکر کن شما دوست پسر و دوست دختر بودین! 

من خانواده شوهرم می گفتند چرا خرج زنت می کنی باید خرج ما بکنی! تازه هر روز هم جلو چشمم هستند و انتظار دارند احترامشون کنم! 

یا ارحم الراحمین
فکر می کردم فقط با فامیل شوهر اختلاف پیش میاد نمی دونستم فامیل دوست پسر هم چالش داره واقعا دارم می ...

خودمم باورم نمیشد هربار فکر میکردم خوابم

به خودم میومدم میدیدم دارم مدام اشک میریزم

اگه بخاطر حرف دیگران کات کرده که برو دعا به جون فامیلش کن نجاتت دادن درسته نیت اونا خبیثانه بوده اما ...

من کات کردم چون تحمل نداشتم دیگه

الان میگه بیا برگردیم