2777
2789
عنوان

بیاید بگید چجوری ببخشم؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 27 پست
خودمم باورم نمیشد هربار فکر میکردم خوابم به خودم میومدم میدیدم دارم مدام اشک میریزم

مردی که گوشی باشه و حرف خانواده اش انقدر روش تاثیر بزار یک ریال ارزش نداره!  ازدواج هم می کردی هر روز زندگی برات جهنم بود!،

یا ارحم الراحمین
یه بار که بازم دخالت کردن دیگه گفتم باید کات کنیم الان میگه بیا برگردیم به هم

منم حس میکنم.دیگه دوسش ندارم خیلی راحت میتونم بدون اون زندگی کنم ما۴ساله باهمیم چیکار کنم چطوری بهش بگم بنظرت؟ هروقت اومدم بحثشو باز کنم میگه من ترو از خودمم بیشتر دوس دارم عاشقتم و خیلی کارای دیگه دلم نمیاد بشکونمش😔

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار که بازم دخالت کردن دیگه گفتم باید کات کنیم الان میگه بیا برگردیم به هم

دلش برای کادوهات تنگ شده!  دیده بهتر از تو پیدا نمی کنه!  اینها حقشون هست گیر یه دختر بیافتند که حسابی پول هاشون بکشه تا قدر قبلیه رو بفهمند! 

یا ارحم الراحمین
منم حس میکنم.دیگه دوسش ندارم خیلی راحت میتونم بدون اون زندگی کنم ما۴ساله باهمیم چیکار کنم چطوری بهش ...

اگه واقعا کارایی میکنه که اذیت کننده ست واست

بدون که این حرفاش فقط شعار و ببخشید حرف مفته

آدم کسی که دوستش داره رو اذیت نمیکنه

یه بار که قهر کردید اومد برا آشتی بگو تصمیم ندارم برگردم 

دلش برای کادوهات تنگ شده!  دیده بهتر از تو پیدا نمی کنه!  اینها حقشون هست گیر یه دختر بیاف ...

اتفاقا همونا که پرش میکردن از همین آدما بودن که حسابی جیبشونو خالی کنه ولی باز این ساده حرف اونارو باور میکرد

منم حس میکنم.دیگه دوسش ندارم خیلی راحت میتونم بدون اون زندگی کنم ما۴ساله باهمیم چیکار کنم چطوری بهش ...

آدم از یه جایی به بعد دیگه گیر می کنه! 

حس می کنه من عشقت اون زمان که با همه وجود حمایتت نیاز داشتم می خواستم!  الان دیگه به چه دردم می خوره! 

یا ارحم الراحمین
اگه واقعا کارایی میکنه که اذیت کننده ست واست بدون که این حرفاش فقط شعار و ببخشید حرف مفته آدم کسی ...

نه نه هیچ کاری نمیکنه که اذیتم.کنه 

مشکل خودمم😔

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
آدم از یه جایی به بعد دیگه گیر می کنه!  حس می کنه من عشقت اون زمان که با همه وجود حمایتت نیاز ...

خودم.حس خالی بودن میکنم 

خیلی برام عادی شده حرف زدن باهاش 

بچه داری؟

نه بابا ازدواجم نکردیم ولی به قصد ازدواج حرف زدیم که من.اینجوری شدم

خودم.حس خالی بودن میکنم  خیلی برام عادی شده حرف زدن باهاش

موضوع اینه که اینها مفهوم دوست داشتن نمی دونند! فکر می کنند دوست داشتن فقط همون کششی هست که به اون طرف دارند!   ولی دوست داشتن واقعی اینه که اون لحظه ای که همه خانواده شوهر علیه ات می شن شوهرت بیاد در کنار تو بایسته نه در کنار خانواده اش!    وقتی نیاز به کمکش داری حمایتت کنه!   

یا ارحم الراحمین