2777
2789

من قبلا باهمسرم یسری مشکلات داشتیم که بخاطر پسرم باهم رفع کردیم و قول دادیم تکرار نکنیم حدودا دوماهی بود که رابطمون خوب بود و دعوا نمیکردیم دوروز پیش خواهرش اومد خونمون بعد شام حدود ۱۰دقیقه تو اتاقمون تنها بود چراغم روشن کرده بود من فک کردم رفته لباس بپوشه ولی اومد بیرون دیدم همونا تنشه حالا از اون شب با شوهرم یکسره دعوا داریم شاید باورتون نشه ولی قبلا بزرگترین دعواهارم داشتیم سریع اشتی میکردیم الان شوهرم کوتاه نمیاد گفته حق نداری بری پیش دوستات دیگ هم بهت پول نمیدم حتی گفته کارت یارانه هم که دست منه باید پس بدی نمیدونم چش شده بخاطر یه دعوای کوچیک اخه مگه میشه اینطوری شه؟؟خواهرو مادرش اهل دعا و طلسمن با چشم دیدم وحتی شنیدم خودم اعتقاد نداشتم ولی از وقتی اون اومده حس میکنم یکاری کرده وگرنه هیچوقت اینطوری نشده شوهرم یکی بگه چیکار کنم نمیخوام منتشو بکشم چون حرفای بدی بهم زد 

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)

اتاقتو بگرد شاید چیزی پیدا شد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو همون اتاق با صدای بلند سه وقت اذان اذان بگو نماز بخون قران و حدیث کسا بخون وبخدا بگو دست تو بالای هر دستی هست اگه طلسمی هست باطل کن بعدشم خونه تکونی اساسی کن اون اتاقو زیرو بمشو بگرد وجارو برقی کن نذار  ذره ای خاک بمونه

خیس نبود تشک و ملافه واینا؟ بردار همه جی رو بشور

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ