2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم اومد خونمون از اون روز یکسره دعوا داریم باهم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 55 پست
سرکه خیلی خوبه  سوره ی بقره رو با گوشیت بزار باصدای بلند توی خونه پخش بشه  موقع اذان حتم ...

باید بجوشونی سرکه رو یا همینطوری؟

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهه خواهش میکنم عزیزم منم نجاست رو قبول ندارم کار. درستی نیست ولی شنیدم سرکه باطل میکنه

عزیزم سرکه رو باید جوشوند یانه

نهه خواهش میکنم عزیزم منم نجاست رو قبول ندارم کار. درستی نیست ولی شنیدم سرکه باطل میکنه

درسته❤️

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
باید بجوشونی سرکه رو یا همینطوری؟

🔴براي دانستن اینکه در منزل جادو دارید یا چشم زخم

⚜یک کاسه چینی تهیه کرده و ان را از اب و نمک و جوش شیرین پر کنید. سپس در کل منزل بپاشید بجز توالت.
قبل از پاشیدن 7 مرتبه سوره حمد را بر ان بخوانید

📣اگر چشم زخم باشد علایم زیر حادث میشود👇👇👇

1_ شکستن چیزی در منزل مثل کاسه و بشقاب
2_ پیدا شدن دود
3_ پیدا شدن مورچه

📣اگر جادو باشد علایم زیر👇👇👇

1_ پیدا شدن مو
2_ پیدا شدن نخ تاب خورده یا گره خورده
3_ حنا
4_ تخم مرغ
5_ پیدا شدن پرنده ای که خانه را ترک نمیکند

اینو انجام بده

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
آخه یکی دوتا نیس که نمیدونی با چی بشورم؟همون شب روکش بالشارو شستم ولی اون اتاقم تمام لباسای بیرونیو ...

نه نمیدونم

فکر نکنم با لباسا دیگه کاری داشته

ازاین ببعد هرکی اومد خونتون سریع در اتافارو قفل کن 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

🔴براي دانستن اینکه در منزل جادو دارید یا چشم زخم ⚜یک کاسه چینی تهیه کرده و ان را از اب و نمک و جوش ...

ممنون عزیزم

نه نمیدونم فکر نکنم با لباسا دیگه کاری داشته ازاین ببعد هرکی اومد خونتون سریع در اتافارو قفل کن&nb ...

آره همین کارو میکنم ممنون عزیزم

آره همین کارو میکنم ممنون عزیزم

💖🌺

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ