2777
2789
عنوان

از معماری متنفرم رشته خنگووول

972 بازدید | 24 پست

ااااایش

دو ساعته وایسادم هنوز نقشه‌ای که دارم میکشم تموم نشدهههههه

چشمام کور شد از بس که ریزه 

دو شبه نخوابیدم اینقدر که درسام زیاد شده

فردا هم باید دوتا نقشه رو تحویل بدم و استاد بد اخلاق کلی حرف بارم کنه و کوییز ایستایی هم بدم چقدر عاااااالی😁

فردا هم از صبح تا ۵ دانشگاهمممممم واااای

همین دیگه میدونم تاپیک مفیدی نبود فقط خواستم غر بزنم🥲

منم یه دوره معماری میخوندم عاااشقشش بودماا

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری

رشته سختیه

من یه خلاصه نویسی قرار بود انجام بدم باز دو ساعت غر زدم😁

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگر دوسش داشتی هیچوقت اینو نمیگفتی معماری رشته سنگینی هست کار عملی زیاد داره علاقه نداشته باشی اذیت ...

سلام میشه بگی معماری چقد  به ریاضی وابسته هست؟ اگه ریاضی متوسط باشه میشه واردش شد؟

سلام میشه بگی معماری چقد  به ریاضی وابسته هست؟ اگه ریاضی متوسط باشه میشه واردش شد؟

عزیزم من معماری نخوندم ولی خب دوست صمیمیم رشتش معماری بود برای همین بیشتر کلاساشون شرکت میکردم. خیلی ربط زیادی یه ریاضی نداره یه سری دروس هستند که مربوط به ریاضی باشه اما وقتی پای کار عملی میرسه و نقشه کشی بیشتر دقت مهمه پشتکار و علاق و تمرین اونطوری نیست که نتونی واردش بشی از مهندسی های دیگه به نظرم کمتر ریاضی داره و به هنرنزدیک تره

😎💚🐬
چه عالی پس  ممنون از اینکه راهنمایی خوبی کردی

خواهش عزیزم اگر علاقه داشته باشی حتما حتما موفق میشی  فکر میکنم یکی از، نرم افزار هایی که باهاش سرکار دارند تری دی مکس باشه شبیه سازی سه بعدی اگر بتونی از الان کم کم یادش بگیری خیلی بهت کمک میکنه بازم تحقیق کن شاید نزک افزارهای جدیدتری اومده باشه 

😎💚🐬