سلام وقتتون بخیر خواهش میکنم اگه وقت دارید متن رو بخونید و بهم کمک کنید خیلی به کمکتون نیاز دارم. میخواستم ازتون تو زمینه ازدواج کمک بگیرم چون واقعا یجوری به مشکل بر خوردم.من تقریبا ۲ سال و ۴ ماهه با یه پسر در ارتباطم ک ۱۹ سالشه و تقریبا ۱۰ ماه از خودم بزرگتره.اوایل رابطه خیلی خوب بود و احتراممو کامل نگه میداشت و هیچی نمیگفت ولی هرچقد بیشتر گذشت بدتر شد و شروع ب فحش و توهین به خودم و خانوادم و همه اطرافیانم کرد و بسیاررر ادم مغروریه همیشه دعوا که میشه من پیام میدم و حتی شاید مقصر نباشم معذرت خواهی میکنم و اصلا نمیزاره از خونه برم بیرون و حتی نذاشت واسه دانشگاه هم درس بخونم گف من دوس ندارم دانشگاه بری زبانمم ک ۸ سال بود مبرفتم ب خاطرش ول کردم. بدون اجازش نمیتونم جایی انلاین شم و اینا خیلی اذیتم میکنه چون بهش گفتم گیر میدی ۳ روز بی محلی کرد بعد گف کسی ک دوست داره بهت گیر میده وقتی دوست نداره اینجوریه بهت بی محلی کردم ک بفهمی فرق دوس داشتن با نداشتن چیه.اینم میدونم که دوسم داره و این رفتاراش کلا رفتارای خانوادگیشونه و همه مثل همن و کلا عقیدشون اینه زن نباید تنها بره بیرون یا حتی کار کنه و باید خونه باشه ولی ما خانوادمون اینجوری نیس زن خودش میتونه تصمیم بگیره کار کنه یا ن من حتی مادر خودمم شاغله و تا الان کلی تهمتم ب مامانم زده. در کل ادم شکاکیه و ی بار زنگ بزنه جوابشو ندم هرچی از دهنش میاد بار خودمو خانوادم میکنه.الان تقریبا یک ماه پیش پسرداییم از من خاستگاری کرد و از هر نظر اوکیه و همه قبولش دارن از خانواده گرفته تا هرکسی ک میشناستش هم از نظر اخلاق و هم همه چی. و گفته همه چیو پای خودم میزاره و با دانشگاه و هیچی مشکلی نداره الان من موندم چیکار کنم میگم اون پسره گناه داره ولش کنم بدجور میشکنه و دوسشم دارم واقعا مطمئنم خانوادم با ازدواج با همچین شخصی راضی نمیشن ولی پسرداییمو کامل قبول دارن.ناگفته هم نمونه اون پسره تقریبا تا کلاس یازدهم خونده شغلش ازاده و وضعیت مالی خوبیم نداره چون خانوادش بهش کمک نمیکنن ولی پسرداییم لیسانس بهداشت داره و سرکاره.ممنون میشم لطف کنید راهنماییم کنید ک تصمیم درست و عاقلانه بگیرم :)
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اره شاید سنم کم باشه ولی خب بحث یک عمر زندگیه باید قبلش درست حسابی تصمیم بگیرم ک ب مشکل نخورم یا مشک ...
آفرین
خیلی باهم تفاوت سن نداریم . من ۲۴ سالمه
ولی این آدمی که ازش گفتی
من اگر بودم به عنوان شریک زندگی انتخابش نمیکردم .
بازم تصمیم با خودتون .
پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟