سلام وقتتون بخیر خواهش میکنم اگه وقت دارید متن رو بخونید و بهم کمک کنید خیلی به کمکتون نیاز دارم. میخواستم ازتون تو زمینه ازدواج کمک بگیرم چون واقعا یجوری به مشکل بر خوردم.من تقریبا ۲ سال و ۴ ماهه با یه پسر در ارتباطم ک ۱۹ سالشه و تقریبا ۱۰ ماه از خودم بزرگتره.اوایل رابطه خیلی خوب بود و احتراممو کامل نگه میداشت و هیچی نمیگفت ولی هرچقد بیشتر گذشت بدتر شد و شروع ب فحش و توهین به خودم و خانوادم و همه اطرافیانم کرد و بسیاررر ادم مغروریه همیشه دعوا که میشه من پیام میدم و حتی شاید مقصر نباشم معذرت خواهی میکنم و اصلا نمیزاره از خونه برم بیرون و حتی نذاشت واسه دانشگاه هم درس بخونم گف من دوس ندارم دانشگاه بری زبانمم ک ۸ سال بود مبرفتم ب خاطرش ول کردم. بدون اجازش نمیتونم جایی انلاین شم و اینا خیلی اذیتم میکنه چون بهش گفتم گیر میدی ۳ روز بی محلی کرد بعد گف کسی ک دوست داره بهت گیر میده وقتی دوست نداره اینجوریه بهت بی محلی کردم ک بفهمی فرق دوس داشتن با نداشتن چیه.اینم میدونم که دوسم داره و این رفتاراش کلا رفتارای خانوادگیشونه و همه مثل همن و کلا عقیدشون اینه زن نباید تنها بره بیرون یا حتی کار کنه و باید خونه باشه ولی ما خانوادمون اینجوری نیس زن خودش میتونه تصمیم بگیره کار کنه یا ن من حتی مادر خودمم شاغله و تا الان کلی تهمتم ب مامانم زده. در کل ادم شکاکیه و ی بار زنگ بزنه جوابشو ندم هرچی از دهنش میاد بار خودمو خانوادم میکنه.الان تقریبا یک ماه پیش پسرداییم از من خاستگاری کرد و از هر نظر اوکیه و همه قبولش دارن از خانواده گرفته تا هرکسی ک میشناستش هم از نظر اخلاق و هم همه چی. و گفته همه چیو پای خودم میزاره و با دانشگاه و هیچی مشکلی نداره الان من موندم چیکار کنم میگم اون پسره گناه داره ولش کنم بدجور میشکنه و دوسشم دارم واقعا مطمئنم خانوادم با ازدواج با همچین شخصی راضی نمیشن ولی پسرداییمو کامل قبول دارن.ناگفته هم نمونه اون پسره تقریبا تا کلاس یازدهم خونده شغلش ازاده و وضعیت مالی خوبیم نداره چون خانوادش بهش کمک نمیکنن ولی پسرداییم لیسانس بهداشت داره و سرکاره.ممنون میشم لطف کنید راهنماییم کنید ک تصمیم درست و عاقلانه بگیرم :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره شاید سنم کم باشه ولی خب بحث یک عمر زندگیه باید قبلش درست حسابی تصمیم بگیرم ک ب مشکل نخورم یا مشک ...
آفرین
خیلی باهم تفاوت سن نداریم . من ۲۴ سالمه
ولی این آدمی که ازش گفتی
من اگر بودم به عنوان شریک زندگی انتخابش نمیکردم .
بازم تصمیم با خودتون .
پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟