2777
2789
عنوان

ازدواج

301 بازدید | 29 پست

سلام وقتتون بخیر خواهش میکنم اگه وقت دارید متن رو بخونید و بهم کمک کنید خیلی به کمکتون نیاز دارم. میخواستم ازتون تو زمینه ازدواج کمک بگیرم چون واقعا یجوری به مشکل بر خوردم.من تقریبا ۲ سال و ۴ ماهه با یه پسر در ارتباطم ک ۱۹ سالشه و تقریبا ۱۰ ماه از خودم بزرگتره.اوایل رابطه خیلی خوب بود و احتراممو کامل نگه میداشت و هیچی نمیگفت ولی هرچقد بیشتر گذشت بدتر شد و شروع ب فحش و توهین به خودم و خانوادم و همه اطرافیانم کرد و بسیاررر ادم مغروریه همیشه دعوا که میشه من پیام میدم و حتی شاید مقصر نباشم معذرت خواهی میکنم و اصلا نمیزاره از خونه برم بیرون و حتی نذاشت واسه دانشگاه هم درس بخونم گف من دوس ندارم دانشگاه بری زبانمم ک ۸ سال بود مبرفتم ب خاطرش ول کردم. بدون اجازش نمیتونم جایی انلاین شم و اینا خیلی اذیتم میکنه چون بهش گفتم گیر میدی ۳ روز بی محلی کرد بعد گف کسی ک دوست داره بهت گیر میده وقتی دوست نداره اینجوریه بهت بی محلی کردم ک بفهمی فرق دوس داشتن با نداشتن چیه.اینم میدونم که دوسم داره و این رفتاراش کلا رفتارای خانوادگیشونه و همه مثل همن و کلا عقیدشون اینه زن نباید تنها بره بیرون یا حتی کار کنه و باید خونه باشه ولی ما خانوادمون اینجوری نیس زن خودش میتونه تصمیم بگیره کار کنه یا ن من حتی مادر خودمم شاغله و تا الان کلی تهمتم ب مامانم زده. در کل ادم شکاکیه و ی بار زنگ بزنه جوابشو ندم هرچی از دهنش میاد بار خودمو خانوادم میکنه.الان تقریبا یک ماه پیش پسرداییم از من خاستگاری کرد و از هر نظر اوکیه و همه قبولش دارن از خانواده گرفته تا هرکسی ک میشناستش هم از نظر اخلاق و هم همه چی. و گفته همه چیو پای خودم میزاره و با دانشگاه و هیچی مشکلی نداره الان من موندم چیکار کنم میگم اون پسره گناه داره ولش کنم بدجور میشکنه و دوسشم دارم واقعا مطمئنم خانوادم با ازدواج با همچین شخصی راضی نمیشن ولی پسرداییمو کامل قبول دارن.ناگفته هم نمونه اون پسره تقریبا تا کلاس یازدهم خونده شغلش ازاده و وضعیت مالی خوبیم نداره چون خانوادش بهش کمک نمیکنن ولی پسرداییم لیسانس بهداشت داره و سرکاره.ممنون میشم لطف کنید راهنماییم کنید ک تصمیم درست و عاقلانه بگیرم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واه

چرا میذاری به خانواده ات توهین کنه؟

من جای توبودم به خانواده ام توهین میکرد یه روزم باهاش نمیمومدم

پسر دایتت هم اگه میدونی ملاک هات بهش میخوره

بهش فکر کن

اینده شغلی داره

تصمیم عاقلانه میخوای؟عقل میگه پول یا بی پولی؟کاش فقط این بود سواد یا بی سوادی؟فرهنگ یا بی فرهنگی؟بددهن یا مورد قبول خانواده؟لطفا خودتو تباه نکن وسریعا رابطه سمیو تموم کن وبا پسرداییت ازدواج کن

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

والا از کم عقلیت تا الان با اون پسره ادامه دادی

با پسردایی ات هم اوکی نشدی مهم نیس اما اون نفهم از زندگی ات حتما بنداز بیرون

یعنی چی که اون میگه بشین توی خونه نرو دانشگاه بعد توهم قبول میکنی مگه شوهرته؟؟؟؟؟ 

والا همسنیم اما به نظرم تو حتما یه مشاوره برو برات خوبه😒

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 

من‌که میکم خودتم میدونی کدومش مناسبتره دنباله تاییدی

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

تصمیم درست وعاقلانه کاملا مشخصه عزیزم

دوست پسرت طبق چیزایی ک گفتی اصلا ادم نرمالی نیست وتااخرعمر فقط زجرت میده ،اگ باهاش ازدواج کنی خیلی پشیمون میشی خیلی زیاددددد

من نمیگم باپسرداییت ازدواج کن ،اما ازدوس پسرت هرچه سریع تر جدا شو ،توالان درون یه رابطه سمی هستی ،رابطه ای ک نه تنها باعث پیشرفتت نشده بلکه باعث پس رفتت شده ،پسری ک هنوز هیچی نشده ب خودش اجازه میده ب خودت وخانوادت توهین کنه قطعا چهارروز بعد ازدواجم دست روت بلند میکنه ،شک نکن 

😇

چقدر خوب که با عقل و منطق پیش میری نه احساست .

کسی که به خانوادت توهین میکنه ، حتی ارزش فکر کردن هم نداره 

و اینکه با چه اجازه شما رو از همه چیزهایی که حق طبیعی هست محروم میکنه ؟

همه خانوادش اینطورین ؟ خب پس همشون شکاکن

اگه روی چند تا مسئله خاص گیر بود حرف خاصی نداشتم ولی ایشون داره شمارو از هرچی که حق طبیعی هست محرومت میکنه

و در آخر اینکه از نظر وضع مالی ، تحصیلی و اجتماعی ظاهرا به هم نمیخورید

باز هم تصمیم آخر خودتون باید بگیرید

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
تصمیم عاقلانه میخوای؟عقل میگه پول یا بی پولی؟کاش فقط این بود سواد یا بی سوادی؟فرهنگ یا بی فرهنگی؟بدد ...

همه حرفای شما درسته و باهاتون موافقم

ولی ی جورایی انگار عذاب وجدان دارم و دلم میسوزه ک مثلا دلشو بشکنم و بزارم برم ب خاطر همینم بود خواستم از شماها کمک بگیرم🤦🏻‍♀️

فقط هرچه سریع تر ازاین پسره جداشو اگ صلاحتو میخای پسری ک شکاکه ،متعصبه ،بددهنه ،بدبینه ،بی فرهنگه،ب ...

فقط چون دلم میسوزه براش و میشه گف دوسشم دارم واقعا خودمم نمیدونم🤦🏻‍♀️😑

همه حرفای شما درسته و باهاتون موافقم ولی ی جورایی انگار عذاب وجدان دارم و دلم میسوزه ک مثلا دلشو بش ...

اون خودش بااخلاق ورفتار وطرز فکر اشتباهش باعث شده تو بخای ازش دست بکشی وادامه ندی ،اونه ک بارفتار اشتباهش باعث شده تو نتونی ادامه بدی ،اصلا عذاب وجدان نداشته باش دلت برا خودت باید بسوزه ک باهمچین ادمی بخای ادامه بدی

😇
همه حرفای شما درسته و باهاتون موافقم ولی ی جورایی انگار عذاب وجدان دارم و دلم میسوزه ک مثلا دلشو بش ...

عزاب وجدان نداشته باش 

تو این موقعیت بهتره به فکر خودت باشی 

این آدب اینقدر جرعت پیدا کرده برای شما که هنوز نسبت خاصی هم باهاش ندارید تصمیم میگیره

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟