2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 29 پست
فقط چون دلم میسوزه براش و میشه گف دوسشم دارم واقعا خودمم نمیدونم🤦🏻‍♀️😑

عزیزم دوس داشتن واقعا کافی نیست ،توالان ۱۰ تاچیز منفی درمورد رابطتون گفتی قطعا ک این ده تا یروزی پیروز میشه ب دوست داشتن وعلاقه

😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب که با عقل و منطق پیش میری نه احساست . کسی که به خانوادت توهین میکنه ، حتی ارزش فکر کردن هم ...

اره شاید سنم کم باشه ولی خب بحث یک عمر زندگیه باید قبلش درست حسابی تصمیم بگیرم ک ب مشکل نخورم یا مشکلیم بود کمتر باشه

ممنونم ازتون:)

حتما با خوندن حرفای همه ی شما سعی میکنم بهترین تصمیم رو بگیرم

اره شاید سنم کم باشه ولی خب بحث یک عمر زندگیه باید قبلش درست حسابی تصمیم بگیرم ک ب مشکل نخورم یا مشک ...

آفرین 

خیلی باهم تفاوت سن نداریم . من ۲۴ سالمه

ولی این آدمی که ازش گفتی 

من اگر بودم به عنوان شریک زندگی انتخابش نمیکردم .

بازم تصمیم با خودتون .

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
عزیزم دوس داشتن واقعا کافی نیست ،توالان ۱۰ تاچیز منفی درمورد رابطتون گفتی قطعا ک این ده تا یروزی پیر ...

بله باهاتون کاملا موافقم🥰من خودم تا ی حدودی تصمیم گرفتم ولی خواستم با حرفای شما مطمئن تر بشم

نا گفته هم نمونه اصلا نیومده منو ببینه چون ی شهر دیگس کلا و همش قراره بیاد و نمیاد

همه حرفای شما درسته و باهاتون موافقم ولی ی جورایی انگار عذاب وجدان دارم و دلم میسوزه ک مثلا دلشو بش ...

به درک که دلش بشکنه

به این فکر کن فردا دلت میشکنه

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
از من به تو نصیحت با پسر زیر 22سال حتی وارد رابطه نشو چ برسه به ازدواج😑

کاملا موافقم باهاتون اصن منو از هرچی رابطه بود زده کرد اولین رابطم بود ک خدا بخوادمیشه اخرین رابطمم قبل ازدواج

و اصن قصدش این نیس امسال یا سال بعد واسه ازدواج بیاد شاید کم کمش ۵ ۶ سال طول بکشه😂🤦🏻‍♀️

به درک که دلش بشکنه به این فکر کن فردا دلت میشکنه

چی بگم والا دلم صدرصد میشکنه بعدا

اینجوری ک این هست احتمال اینکه باهاش ازدواج کنم نزاره خانوادمم ببینم خیلیه😂🤦🏻‍♀️

کاملا موافقم باهاتون اصن منو از هرچی رابطه بود زده کرد اولین رابطم بود ک خدا بخوادمیشه اخرین رابطمم ...

اینو مشاوره بهم گفت

پسرای زیر22 همشون تنوع طلبن هر حرفیم میزنن چرتو پرته جدیشون نباید گرف

ما دخترام با یه قربون صدقه گول میخوریم

دلت فقط برا خودت بسوزه نه اون پسره

نصفشون هزارتا رل دارن همشم برات خالی میبدن من بی تو میمیرم

اصن گول چرتو پرتاشو نخور

فقط چون دلم میسوزه براش و میشه گف دوسشم دارم واقعا خودمم نمیدونم🤦🏻‍♀️😑

دلت به حال اینده خودت بسوزه اون مگه دلش به تو میسوزه که یه حرمت نمیتونه نگه داره از الان فردا اگه بخواد تازه بگیرتت باگیس میکشه تورو

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
دلت به حال اینده خودت بسوزه اون مگه دلش به تو میسوزه که یه حرمت نمیتونه نگه داره از الان فردا اگه بخ ...

اهوم بعید نیس ازش

کلا کتک کاری و این چیزا اینطوری ک میگه عادیه براشون🥲