2777
2789
عنوان

نخندید بهما !

161 بازدید | 3 پست

من با همکلاسیم چند وقته بخاطر همون موضوع تقلب در افتادم یعنی هروقت تقلب میخاست میومد سمت من کنار من بقیه چیزای دیگش با کسای دیگ بود امروز من درس مو زود نوشتم امتحانو بعد من و گذاشت ک مراقب بچه ها باشم معلم 

اونسری من دیر اومدم گفت چرا ب اینا تاخیر نمیدی 

یا اونروز توی کلاس صحبت می‌کردم زیر زیرکی میگفت ساکت شو تو واقعا ازمن داره بع ناحق بد میگه امروز خودش امتحان ننوشت به اونیکه پابه پاش توی این قضایا شریکه گفت بنویس قشنگ یعنی خودش هیچی ننوشت این یکی نوشت به اسم این منم زورم اومد واقعا منم آدم بی زبونی ام شدید رفتم گفتم که ۲ تا برگه شبیه هم اما اسم نگفتم البته که اونا جای من بودن میگفتن حتی اونروز من بخاطر دل درد کنار شوفاژ نشستم جای همین همکلاسیم بود در واقع من و بلند کرد بعد یکی دیگ رفت گذاشت بشینه عذاب وجدان گرفتم سر امروزیعنی هرکی بدی کرد ب من باید وایستم نگاه کنم کار به این کوچیکی عذاب وجدان اورد برام چرا اونا انقدر دلمو شکوندن و مهم نیست براشون؟خصوصا اینکه خیلی ام وسواس فکری دارم جدیدا

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️

وقتی باهات بد هستن سعی نکن باهاشون در بیوفتی چون نتیجه برعکس میده و بر علیه ات میشن 

بی تفاوت خودت رو ازشون جدا کن و کارهایی ک میخوان رو انجام نده و بجاش سعی کن با بقیه خوب باشی 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه فرهنگ دهه هشتادیا همین هست

بنده هم همین مشکلو دارم

به همشون تقلب میدم اما میگن پاچه خواری 

درصورتی که فقط با ادبم با معلما 

کلا لجن چون درسن خوبه 

بنظرم باید راه خودتا بری