2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از مسیرهای خلوت برو دوتا کوچه بالا پایین.هی دامنه حرکتت رو بیشتر کن.یواش یواش دور میدان و جاهای شلوغ تر برو.چند روز فقط داخل شهر برو.کم کم‌راه میفتی.روشیه که من به خیلی ها یاد دادم رانندگی رو

باید زیاد تمرین کنی ...شاید یکی دو ماه هروز بشینی قشنگ راه میوفتی اما اگه کم بشینی راه نمیوفتی

اگه دوماه باشه خوبه هرروز می شینم پشت ماشین آرزومه یه راننده بشم 

بیشتر لذت بخشه

اوایل باید احتیاط کنی یکی بشینه کنارت جاهای خلوت بعد کم کم بری کوچه پس کوچه و خیابون دیگه بعدش باید تنها بری که ترست بریزه به تیکه و متلک راننده های دیگه اهمیت ندی از لاین راست بری

کوچه یا خیابون یه طرفه خلاف نری اگرم کسی خلاف اومد راهتو بست کوتاه نیای تا اون بره کنار و تو رد شی

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن

اگه هر روز رانندگی کنی خیلی زود راه میفتی

من خودم از مهر نشستم پیشرفتم خوب بوده

فقط دنده عقبم ضعیفه که اینم باید خیلی تمرین کنم

بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

اگه هر روز رانندگی کنی خیلی زود راه میفتی من خودم از مهر نشستم پیشرفتم خوب بوده فقط دنده عقبم ضعیف ...

من هفته ای یا پنج روز یه بار میرم اونم تاره یک ماهه، شوهرم انتظار داره شوماخر بشم و هیچ ایرادی نداشته باشم

من هفته ای یا پنج روز یه بار میرم اونم تاره یک ماهه، شوهرم انتظار داره شوماخر بشم و هیچ ایرادی نداشت ...

من شوهرم هیچ کمکی بهم نکرد تازه چند ساله از گواهینامه م گذشته و ماشین هم بهم نداد امسال دیگه به زور راضیش کردم و نشستم دیدم کار سختی نیست فقط تمرین تمرین

دنده عقبم هم که ضعیفه چون شرایطی پیش نمیاد که بخوام اونجوری پارک کنم و میگردم تا یه جای پارک پیدا کنم😁

ولی حتما برطرفش میکنم

آها  از روز اول هم شوهرم پیشم ننشست گفت خودت برو من نمیتونم😢همش تنها بودم

بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند