2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط ضد آفتاب ..................دو سه ساله آرایش دائم زدم.....................از آرایش رو پوستم خوشم نمیاد سنگینه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

روزانه یعنی هروز؟ن فقط بخام برم بیرون،ریمل و سایه گلبهی یا هلویی

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸

تا موقعی کی شوهرم نیاد عقدم هیچی نمی‌زنم 😑پوستم پر چرب و مو وو جوش .ولی نزدیکای اون اومدنی میرم حموم صورتمو اصلاح میکنم .بعد آرایش حسابی میکنم ولی کم .خط چشم باریک ریمل رژ ملایم و کرم پودر میزنم همین گاهی هم سایه تناژ قهوه ای .مامانم میگه الان شوهرت میاد ت زنده میشی ب خودت میرسی😂آرایش کردنی خدای خیلی خیلی خوشگلم ولی بدون آرایشم خودم پسر بودم خودم رو نمی گرفتم😂😑😐😕بیرونم رفتنی همیشه کرم پودر خط چشم رژ ریمل 

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!
چ ارایش دائمی انجام دادید؟

خط چشم و رژلب دائم

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

2790
2823
2791
2779
2792