2821
2789
تا موقعی کی شوهرم نیاد عقدم هیچی نمی‌زنم 😑پوستم پر چرب و مو وو جوش .ولی نزدیکای اون اومدنی میرم حمو ...

😍😍😂

اره با آرایش آدم کلی عوض میشه؟شما از چه کرم پودری استفاده میکنید؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا موقعی کی شوهرم نیاد عقدم هیچی نمی‌زنم 😑پوستم پر چرب و مو وو جوش .ولی نزدیکای اون اومدنی میرم حمو ...

چه حس خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟فقط صورتتو ژیلت نزن بند بنداز

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

راضی هستید؟بد نشده؟

100در 100.......نه.......جای خوب بری موادش خوب باشه چرا بد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

تقریبا هر روز یا وقتایی که بیرون میرید.کرم و رژ نمی زنید؟

وقتایی که میرم بیرون،تو خونه چرا باید آرایش کنم؟

ضدآفتاب داشته باشم میزنم نداشته باشم کرم پودر،نه رژ نمیزنم

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
میشه عکس بزارید؟

الان ندارم با مانیتور محل کارم اومدم نینی

آفرین به تو!!!  👏🏻 سعی کن عادات بشه بعداً تو خونه هم قبل اومدن شوهر زنده بشی

من که پیر شدم از بس به شوهرم گفتم یه ساعت مشخص بیا خونه من بدونم چکار می‌خوام بکنم، کی بکنم...

2790
2823
2791
2779
2792