2777
2789
عنوان

بوتاکی برای بالا بردن ابرو

235 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 

نوزده سالگی کسی رفته بوتامس کلا !؟ 

من رفتم دکتر برای اینکه ابروهام لیفت کنه یکم دمش پایینه گفت میتونی بوتاکس کنی تاثیر داره ولی جراحی نمیکنم کسی نظری تجزبه ای داره!؟ 

با عوض کردن مدل ابرو تو اصلاح میشه تبرو بره بالا یا نه!؟

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوتاکس یا اصلاح تاثیر گزار هستند ولی نه زیاد 

بنظرت ارزش داره برم بوتاکس گفت دو تومن خارجیش 

هشتصد ایرانی 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
بستگی به ابروت داره  لیفتم میکنن

لیفت ارایشگاه منظورته !؟ 

ابروهام پره یه بار رفتم بنظر خودم خنده دار شده بودم 

بنظرت ارزش داره برم بوتاکس گفت دو تومن خارجیش  هشتصد ایرانی

اره خب تغییر میکنی همون ایرانیش بهتره مصپورت توی سن تو خوبه که شروع کنی چون پیشگیری از چروک ها هم میشه 

اره خب تغییر میکنی همون ایرانیش بهتره مصپورت توی سن تو خوبه که شروع کنی چون پیشگیری از چروک ها ...

😘مرسی از نظرت

با بوتاکس مدل ابرو رو میشه برد بالا فقط باید به دکترت بگی کدوم قسمت رو میخوای ببری بالا  زیاد ...

مرسی گلم اگه رفتم حتما بهش میگم

ن  لیفت با نخ

گفتن برات انجام نمیدم تهران دکتر رفتم مسافرت بودیم 

اینجام گفت بوتاکس فقط